Ykarakus Bizde aynı durumdayız midem felaket yanıyor ne uyku tutuyor ne yediğim içtiğimden tat alıyorum kızım için değer diyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum 😊
Ankakusu Benim hem mide yanması hem öksürük mahvetti beni 😨😨😨 öksürük için tavsiye ettiğiniz bisy var mı acaba
Esraayse Minik mucizeler için nasilda katlaniliyormus saat bu saat uyuduğum uyku 2 saat bu saatte soda belki iyi gelir dedim 😋😂
Perininannesi Ya midem yanıyor uyuyamıyorum ya eşim uyandırıyor kalk uykum yok canim sikildi die. Suan horlaya horlaya uyuyor. Sinirden çatlamak üzereyim. :(( beni uyandırıp uyuyor adam ya uyuz oluyorum, valla kesesim var. Ben mide yanmasına gaviskon içiyorum, geçmezse bi tatlı kaşığı karbonat tadı igrenc ama geçiriyor.
Signemask Benimde cok yaniyor. Soguk sut tavsiye ederim. Eger ise yaramzsa salatalik da deneyebilirsiniiz.
Elra Ayni dertten bende muzdaribim . Saat 6ya ceyrek var deli gibi uykumda var ama bu mide beni öldürecek gaviscon kullaniyorum . O baya rahatlatiyor kizlar muhakak kullanin ha gayret az kaldi biraz daha sıkıcaz dişimizi 😊 minnaklarimiza değer 👶🤗🤗
Mugesaglam Aynı sekilde kurulu alarm gibi o mide yanmasiyla uyaniyorum her sabah Zaten zar zor uyuyorum 1 2 saati gecmiyor hop yine uyan allahım güç versin hepimize dayanalım az kaldı