mel8473 Kızlar keseyi gördük şükür 5+2 doktorum progesteron vs vermedi bir dusuk bır dıs gebelıgım var saglıklıusa tutunur zaten dedı siz ne düşünüyorsunuz
monii mel8473 benim ilk gebelik düşük olunce ikinci gebelikte progestan başlamıştı direkt. 3 ay kullandım. Şimdi 1 yaşında oğlum
Melal mel8473 benimde 5+2 🥹 4 haftalıkken gitmiştim bişey gözükmemişti perşembe tekrar gideceğim hayırlı olsun sizinde❤️🙏
Selmaselim mel8473 benimde ilki 5 haftalıkken düşük olmuştu şu an 12 haftaligim ikinci gebeliğim bana vermedi bu ikincisinde
tortillam_ Bana 6+3 kanama alanı olduğu için verilmişti. Kanama yada düşük riski olmadığı durumlar da yine veriliyor mu bilmiyorum. Üstte kalsın. Hayırlı olsun🌺
symnr123 tortillam_ kanama alanı gectımı lekelenmenız oldumu bıde hareket ettınzmınyuruyus falan bnde 5 haftalık ama kese etrafında kanama alanı var dedı ilaç verdı ama ben yol falan yuruyorum ınş bişey olmaz♥️
mel8473 Melal insallah ikimizde kucagımıza alırız 🤲🏻🤲🏻 ben de 9 mayısta kalp atısı ıcın gıdecegım ınsallah
Melal mel8473 ilk çocuğumun kalp atışını 6+3 te duymuştum perşembe tam 6 haftalık olucak bakalım belki bunuda duyarım☺️
Sadeesevenbiri mel8473 ya maşallah erkenden görmüşsün bende 6+3 de pazartesi gidicem inşallah görürüm 🤭💐
mel8473 Goruntu atamıyorum ama kese boyutu da yazmıyor ıcınde bı nokte gibi bır sey gorunuypr ama doktorum iyi haftasıyla uyumlu dedı karından görünmedi benım rahmım arkada zaten hıcbır zaman gorunmuyor vajınal baktı
tortillam_ symnr123 bir kez kahverengi lekelenme geldi. Hemen gittim zaten. Progestan iğne ve fitil kullandım. Bir daha olmadı. 1 hafta sadece evden okula gidip gelmedim. Evin işini falan yapıyordum. 1 kere dışarı markete 10 dk çıktım ondada bisey olmadı şükür. Korkmayın ağır kaldırmayın ani hareketlerden kaçının.
symnr123 tortillam_ bnmde hc lkelnme olmdı şimdılık ılac kullnıyorum mecbur okula parka fln gotryorum kızımı npıyım🫠 inşallh bşeynolmz adet olckmş gbı sancılrınz oluyomuydu szınde
tortillam_ symnr123 yok o hiç olmadı. Sadece öğrendiğim ilk 1 hafta kızımı babası getirip götürdü. 1 kez dışarı çıktım onda da normalde hızlı yürüyen biriyim daha yavaş yürüdüm. Bana dinlen dediler sadece yürüyüşte kısıtlama yoktu
yaseminis mel8473 vajinal ultrason la mı gördün canım ne zaman öğrendin ve betan kaçtı ben adete 2 gün kala beta 12 le öğrendim pazartesi randevum var 5+1 olucam ama doktor erkek alttan baktırmak istemiyorum şeker için gitmem gerekiyor yoksa 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyordum
guzelanne2 yaseminis ben 5+5 de gittim adete göre ama yumurtlamam geç oldu döngümde uzun doktor karından baktı nokta gibi gördü 2 3 mm kadar biraz muammalı konuştu sanki gelişmemiş küçük kese gibi bende vajinal baktırmadım şu anlık haftaya tekrar gideceğim
__fulya yaseminis mecbur kalmadıkça vajinal baktırmayin diyorlar tehlikeliymiş Benım kese 4.5 haftalık olduğum için görünmeyince baktı 2 haftaya da kalp atışı için giderim
guzelanne2 yaseminis evet bana göre de öyle çünkü geç yumurtladım ama söyledikleri beni korkuttu ve üzdü bir düşüğüm olduğu için