1melekannesi3858 kelebegim123 bende hissediyorum normalde ben baya erken hissetttim ama bazen hareket etmiyo merak ediyorum korkuyorum 11+3 den belli hissediyorum 5 gebeliğim 3 düşük bide kızım var
kelebegim123 1melekannesi3858 11 hafta çok erken diye biliyorum canım ama zayıfsan belki hissetmiş olabilirsin gerçekten. Benimde 2. Hamileliğim ilkini 18. Haftada hissetmiştim Bunda da 13. Haftanın sonunda yani 14 desek olur o zaman hissetmeye başladım hemde baya net şekilde Hangi tarafa geçtiğini bile hissedebiliyorum Bide ben zayıfım belki de ondan kaynaklı bilemiyorum. Bu haftalarda sürekli hissetmek olmaz zaten korkmana gerek yok için rahat olsun. Eğer ki kanama sancı vs yoksa tabi ☺️
elif532 1melekannesi3858 Ben ilk gebeligimde 16. Haftada hissetmistim suanki gebeligimde 20 mi 21 de mi me hissettim her defasında korkuyla gittim doktorun yanına ve sordum o da bana ilk gebelik herzaman erken hissedilir 2. Gebelikde dah öncesinde rahim büyüyüp eski halini aldığı için hem ilkine göre daha ağrılı sancılı geçer hemde gec hissedilir demişti
1melekannesi3858 kelebegim123 yok öyle bişeyim yok şükür ben herzaman hissetecegim sanıyorum ama bende anlamadım bunda 11 haftada hissettim ben zayıf değilim belkide hareket ediyo ama ben hissedemiyorum daha 21 inde kontrole gittim zaten
kelebegim123 1melekannesi3858 şükür yoksa herşey yolundadır diye düşünüyorum çünkü haftan çok erken devamlı hissetmek için ☺️
1melekannesi3858 kelebegim123 hep gidiyorum zaten kontrole bazen hastaneye gittiğimde de hissetmedigim günler oluyo oraya gidiyorum sıkıntı yok 🤣 bide her hareketi hissetmem için küçük herhalde dediğin gibi çünkü ultrasonda doktor hareketini goruyo ama ben o anda hissetmiyorum eğer ki tam hissetme dönemi olsa bende hissederim onun gördüğünü bu arada haftam 11 değil 16+1
kelebegim123 1melekannesi3858 bende devamlı gün içinde hissetmiyorum canım özellikle gece şort üstü yattığım zaman çok net hissediyorum Gün içinde de yemeklerden sonra oluyor
1melekannesi3858 elif532 valla bilmiyorum canım ben normalde hissediyordum şimdi bı kaç gündür hissediyo gibiyimde hissetmiyor gibiyimde değişik bişey 16+1 im
nzlii4949 Aysekaram burdan kaç kişi kız dedi bana 10 kişi kız 15 kişi erkek dedi 😁😁bnde çok merak ediyorum
AdaKaranfili Aysekaram bir Dr neden yanılma payı koyarki . Doğru göremediği için mi? Yoksa kesin olarak görmediği icinmi. Ve ya bebek bacaklarını kapamış ola bilirdi. Bebeğim usluydu o zaman ultrasonda
Ztkn2 Kızlar merhaba 12+3 de doktor kesin kız dedi değişir mi dedim sanmıyorum dedi çok net gördüm bacak arasından dedi ama buna rağmen değişme olur mu isim falan düşünüyoruz kıza adapte olmaya başladık sizde ultrasona yorum yapar mısınız 🙈🥰
medcag kelebegim123 ay öyle valla 😂 şuan 27+3 deyiz ama hala içimde bir şüphe ya kız doğarsa diye 😂😂 bütün kıyafetleri de hazır erkeğe göre . Allah’tan ilk çocuğum kız ve küçük kıyafetlerinin hepsi duruyor normalde ihtiyacı olan birine verecektim ama o kadar takıyorum ki bu durumu rüyama bile giriyor bazen 😂 o yüzden doğuma kadar o kuculenleri saklicam ne olur ne olmaz diye 😂😂😂