kbryzb edi_ yaptım ama yine silik çıktı biraz daha belirgin şekilde ama anlamadım yani neden böyle oluyor
edi_ kbryzb cünkü geç döllenme oluyor adetimizin en az 5 gün gecikmesi lazım birde en net kan da cıkar. Kan vermeye ne zaman gidiceksiniz
edi_ kbryzb bu arada normal gebelik testinde mi yoksa erken gebelik testin de mi silik çizgi görüyorsunuz
kbryzb edi_ ya bu hafta içi canım ya da diğer haftaya çünkü eşim kolunu kırdı 19 aylık da kızım var ne zaman giderim hiç bilmiyorum
kbryzb edi_ her ikisinde de öyle çıkıyordu kuzum şuan nasıl bilmiyorum elimde de test yok zaten kalmadı görmekte istemiyorum uzun süre testten de midem bulandı 😂😂
Krnn1 kbryzb verdim canım bugün yarın öğleden snra sonuç çıkar dedi bakalım artık uygulamaya göre 4+6 görünüo
edi_ kbryzb gerçekten ben de eczaneler de test bırakmadım ahaha benim normal testte aşırı silikti erken testte yine belirgin çizgi vardı o moralimi bozdu
edi_ kbryzb evet öyleymiş art medle yapmıstım normal testte tam gözükmedi dün yapmıstım ama silik cıkan erken testimi atayım
kbryzb edi_ ay aşko benimde bunun bir tık koyusu çıkıyor biz ne zaman göreceğiz o koyu çizgiyi acaba of 😢🙄
edi_ kbryzb sabah idrarıyla yaptım şimdi daha koyu çizgi adet geciktikce renk koyulasıyor. Gec döllenme yasıyoruz birkaç güne kan ver bence