pcosluyum yaklasık 6-7 yıldır..
gitmediğim doktor kalmadı ultrason hep temiz..
yaklasık 8 aydır evliyim.. doktora gittik basta hem regl olamadıgım için hemde cocuk düsünüyoruz diye gitmiştim folik asit inıfolic combi vermişti bikaç ay kullandım ama regl olamıyorum düzenli sekılde olsam bıle cok az bi iki gün sonra tekrar baska bı hastaneye gittim ben bunları kullanıyorum ama reglim düzene girmedi bi süre cocuk dusunmek istemiyoruz reglimi düzene sokalım dedim yine ultrason baktı yine temiz kan degerlerim temiz..
jasmin dogum kontrol verdi inofolic verdi tekrar bi de baska bi takviye ilacı verdi bunları her gun kullanıyorum ayın 24ü gibi(mart) regl oldum zamanında geldi ama iki gün sürdü cok azdı..
bunun yanında diyet,sağlıklı besleniyorum ve yürüyüş yapmaya cıkıyorum yürüyüşe çıkamazsam evde hareketler yapıyorum pilates vs..
cocuk istiyorduk ama doktor dedi cocuk düsündüğünüzde gelin fakat cok zor dedi biraz ugras gerektirirmiş tedavisiz daha da zormuş tedavi gerekiyomuş cocuk olması için..
zaten bizde bi süre düşünmücez tedaviler için yeterli bütcemiz yok cocuk büyük sormluluk..
istiyorum ki reglim düzene girsin çok şişkinliğim ödemim var sağlıklı beslenmeme ragmen onlar gitsin önce herkesin cocugu olcak dıye bi kural yok allah isteyene versin🤲🏼