zelih8a8wa Benim gibi yemegi fazla yapıp çöpe giden oluyor mu yaa ben hep fazla kaçırıyorum en fazla 2 gün yeniyor 3. Gün çöp😫
sevaldqn1 zelih8a8wa elim hep ölçü gibidir tam tuturrum tam yeter ne artar ne yetmez gibi bir durum söz konusu bile değildir 🤣
aslhnkrts9 zelih8a8wa bazen bana da oluyo yemek gözüme fazla gelirse pişer pişmez kavanoza koyar kapağını kapatırım. Bazende direk kaba koyup dondurucuya atarım
Kartaly zelih8a8wa benim elimde boldur. Az yapamam yetmezse diye :) çok yaptığımı bildiğim için 3 koyuyorsam 2 koyuyorum artık. Pişince fazla görünüyorsa gözüme komşuma, ele dosta gönderirim, buzluğa atarım yada kavanozda vakumlarım.
kbrizm zelih8a8wa çöp yapmaktansa konserveleyin bir dahaki yemeğinşz olmadığı acil durumlarda işe yarar
bsrelif Canım bende öyle yapıyordum eskiden sonra instagramda 2 kişilik tarifler var onları yaptığım günden beri tam yetiyor bize 🙏🏼
tortillam_ Yemekli birini nadir davet ederim. O zman benim ölçüm kaçıyor. Sanki gelen doymayacak aç kalkacak gibi bol bol yapıyorm herseyi. Sonra çöp oluyor🫠🫠
miracsevim zelih8a8wa aman aman günlük taze yapıyorum yemekleri. O günlük porsiyon yapıyorum çünkü çoğu ürün ertesi gün bile ısıtıp tüketilmesi tehlikeli oluyor.