sususvs İstanbul Anadolu’da bulunan; Medistate Hospital, Çekmeköy Medical Center, Özel İstanbul Bölge Hastanesi, Çamlık Tıp merkezi, Memorial Ataşehir Hospital, Avicenna International Hospital. Buralar hakkında duyum bilginiz var mı 🥹
kuccukpremsesinannesi sususvs anladığım kadarıyla Çekmeköyde oturuyorsunuz. Medistate çok pahalıydı sorduğumda. Avicenna da kız kardeşim doğum yaptı çok memnun kaldı. Eğer evime çok ters kalmasaydi bende orada doğum yapmak istiyordum fiyatta da yardımcı oluruz demişlerdi. Medikal center hiç duymadım öyle bir yer varmi bilmiyorum. Şimdi Çamlıca Medipol Ayşe Şeyma küçükakcaya gidiyorum. Çok memnunum çok tatlı bir doktor.
mom28_ kuccukpremsesinannesi ayşe seyma hanım genel olarak hep olumlu yorumlar ama medipol camlıcanın bebek yogun bakım ünitesi yokmus küvez ihtiyacı oldugunda diger şubelere sevk ediyolarmıs bu eksi maalesef uzun süredir tadilatta diyolar şu tarihte acılacak bilgiside yok
Aslyllmmaazz kuccukpremsesinannesi camlica medipol hemsireleri hic iyi degildi orada dogum yaptim parol tablette sabah ettirdiler doktorumu aramadilar