İlk başta tüp bebek merkezine gittim tr de çok ünlü bi merkez ama sözleri ve davranışları bize umut satıyorlarmış gibi geldi ucu çok açık ücretlerinin korktuk şehir hastahanesine gittik amh degerim tekrar bakıldı 40 gün gibi bir sürede 1.48 dan 1.04 e düşmüştü doktorda çok şaşırdı sonra bizi direk tüp bebeğe yönlendirdi günlerce gidip geldik Şehir hastanesine doktorla görüşmesi çok zor asistan sizi bilgilendiriyor istedikleri bütün testleri yaptırdım eşim de yaptırdı rapor çıkartacaklarını söylediler ilaçların o şekilde uyguna alındığını söylediler ama rapor üç ay sonra çıkarmış sonrasında tedaviye başlanacak tabi o süreçte de kanlarım normal olursa artık sonra toplama ve duruma göre transfer belki bize 8 aylık bir süreçten bahsettiler sonra eşim araştırmış özel üniversite hastanesi bu şekilde rapor verip direk tedaviye başlıyormuş hemde devletle aynı ücretlere belki 5 10 fazladır ama inanın o sırayı beklemenize degmez benim kanlarım falan hazırdı bütün degerlerim istenildigi gibiydi ilk reglimde direk tedaviye başlanıldı Allah herkesin yoluna kolaylıklar çıkartsın inşallahhh isteyen herkesin kucagı dolsun boş kalmasın 12 sinde kan testim var ilk denemem daha ama çok ümitliyiz inşallahhh buraya bende güzel haberlerimi yazarım ❤️🙏🏻