annekiz6141 kurkmantosuzmadonna Mecbur yapıyoruz ben ütü yapmayı hıc sevmem özellikle yaz aylarında.. Ama kızım doğduğunda gece gündüz akşam fark etmez valla öyle iştahla ütülerdım kı 😂 sımdı ikinci gebelık darısı buna hdjdhd
kurkmantosuzmadonna annekiz6141 ahahaha ben ilk aylarda ütülerdim. Sonra baktım yetişemiyorum saldım. 😂 Ama yazlık kıyafetlerini hep ütülerdim. Şimdi yeni almam lazım benim de. Onları yıkar ütülerim yine. 🥲 Kaç haftalık oldunuz canım bu arada ?
kurkmantosuzmadonna tahamommy 4. Kat canım 😄 İki odanın sadece dışarı bakıyor diğerleri balkona açılıyor kolay onlar.
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna yok valla mecbur kalmasam hiç yapmam ama işte😂annem hep dalga geçerdi iş sevmeyen insan mı olur diye Eee oluyormuş ş İşte doğurdun anacım diyodum 🤣
annekiz6141 kurkmantosuzmadonna kız benim büyük kızım 3 buçuk yaşında 3 yasına kadar abartmıyorum ütüledim artık bana yeter dediler de bıraktım 🤣😂 yarın 30 hastalık oluyorum 🥺🥰
kurkmantosuzmadonna beautiful_ ovalıyorum ovalıyorum çıkmıyor diye bir reklam var ya. Seninki o hesap. 😂
beautiful_ kurkmantosuzmadonna aynen valla görsen temizlik yapıcam diye kendimi harap ediyorum ama bu sene kendimi çok saldım sonuçta hamileyim 😅