iremdemirbasss Beta 1604 çıktı ama henüz kese görülmedi 2. Kez de gitmedim doktora normal mi ilk hamileliğim :)
aslhnkrts9 iremdemirbasss korkma benimde p değerlerde görülmedi bi hafta sonra gitmiştim keseyi görmüştüm 🙂
tahamommy iremdemirbasss normal canım 3 binde anca görünüyor 2-3 güne gözükür, bir hafta beklersen bebeği de görürsün
iremdemirbasss minosannecik_2minis inşallah guzelanne2 son regl tarihiniz neydi bir de ben erken test aldım ondan çift çizgi çıktı kan verdim değerim 1604 çıktı tekrar normal test yapmama gerek var mı acaba
guzelanne2 iremdemirbasss 15 mart ama benim döngüm uzundu yumurtlamam geç oldu yaklaşık bende 5 haftadayım kendi hesabıma göre
guzelanne2 iremdemirbasss tekrar normal test yapmanıza gerek yok bende pazartesi akşam kan vermiştim 1071 di değer cuma sabah gözükmedi aslında gözüktüde çok küçük 2 3 mm dedi
cuteregina iremdemirbasss kan vermeniz gerekiyor artış trendini kontrol etmek için yani dış gebelik var mı bu ihtimal elemek için düzenli artması lazım en az % 60 iki güne bir
elifinsureci Canım sen dört haftalık şu an Hamilesin altıncı haftada kese görülüyor iki hafta beklemeni tavsiye ederim iki gün sonra kese görünür ancak boş görünür kese iki hafta sonra gidersen embriyoyu görürsün