Meltem553 Merhabalar hanımlar 32. Haftadayım hergün akşam saatlerinde sol tarafıma agrı giriyor bu durumu yaşayan var mı ve bu haftayla birlikte mide bulantıları aşırı başladı yine hemen hemen ne yesem kusuyorum mide yanması cabası resmen hamileliğim işkence gibi 😢😢😢
Elvn Meltem553 ah sorma canm bnmde sag tarafmda agri oluyo geve yarisi mide bulantisi bndede olmayabasladi
Rmz 🙋🏻♀️ 32+3 haftalığız daha başından beri hiç bitmeyen mide bulantım var ve artık mide yanmasıda eklendi🙄 herhalde doğurana kadar devam😂
Meltem553 Rmz ben bittim valla bu bulantıdan ne zaman bişey yesem midem bir yanıyor ardından kusuyorum bide agrı gelmeye başladı sol dan soldan ne yapacağımı şaşırdım ya
Rmz Meltem553 7 kilo verdim dahada almadım😂 bi ara doktorum yatış vercekti hastaneye yiyemiyorum diye ama az kaldı geçecek inşallah🙏🏼
Meltem553 Ben serumu yedim zaten yatış verdi bana ama yine tekrarlıyor 2 gün iyi oluyorsun sonra devam aynı şikayetlere ben kilo da vermiyorum hiç
Ayazbebek Bende 32+3 ilk haftalarda mide bulantım cok olmamıstı ama bugunlerde bulanıyo yalnız degilmisim😢 onerebileceginiz ilac dısında biseyler var mı