babygunes Doktorum biraz geriden geliyor dedi 2 kg falan olması gerekiyordu dedi internetten baktığımda aslında 1.600-2.200 arası normal yazıyor ama endişelendim düşük kiloda doğabilir dedi yememe de dikkat ediyorum ama neden böyle oldu anlamadım 😔
marlam babygunes benim oğlumda o haftada 1500 kiloydu doğma kadar 3.500 oldu canım yavaş yavaş kilo alır
llFatma babygunes her bebek kilolu olacak değil ki sağlıklı olması önemli olan. Benimki de 34. Haftada 2100 kg bana da zayıf geliyor ama benim ailem hep zayıf ve uzun yapı ile alakali Yemen’e suya dikkat et kuzu kafana takma
sara29 babygunes 35.haftada en son benim bebekte 2530gramdı. Doktor küçük diyor internette aralık normal diyor. Perinatoloji %25 persentil diyor.. herkes bişey söylüyor. Şimdi önemli olan bence düzenli olarak kilo artışı. Artmıyorsa plasenta görevini yapmıyordur. Ama tabi yinede internette bebeğe kilo aldırabilecek şeyleri araştırıp tüketebilirsin
babygunes llFatma doğru genetik olabilir senin vücudunu taklit ediyor olabilir dedi zarif bir bebek olacak minyon olacak dedi ama insan yine de tuhaf oluyor sağlıklı olsunda 🥹🥹🥹
iz_l344 35 den sonra falan daha çabuk kilo aliyo o haftalarda normal biraz daha kaşar kefir ve muza yüklen :)
llFatma babygunes önemli olan sağlıklı olması kafaya takma benim de erken doğum riskim var 37 de çocugu almak zorundayız dedi tansiyonum fırlıyor diye. Yani ona rağmen moralimi yüksek tutmaya ve beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum her an doğuma gidebilme ihmalima rağmen. Yani allah büyüktür