Gulcan80 BMA evet benimde gecen ay basima geldi hatta kaynar suya maydaniz at daha faydali oluyor bende cok kotuyudum yapinca rahatladim sende dene denemekten bisi kaybetmezsin
BMA Sumru4 benimde hamile kaldiktan sonra oldu iste canim o sirkeyi denicem fitillle suan rahatim uine olursa onu denicem herkes onu önerdi
esra_nur BMA yine olmasını bekleme bence canım. Ne yazıkki yine oluyo 😣 Eğer sirkeyi kullanırsan daha az olur, hamilelik boyunca bir yada 2 kere fitil kullanarak atlatabilirsin. Ama kullanmazsan en kısa zamanda tekrar olur Allah korusun
BMA Elifelif49 tamam canim suan fitille rahatladim tekrar olursa direk onu yapicam cok saolun iyiki varsinjz hepiniz
Zubeydetekkurt BMA seni o kadar iyi anlıyorum ki evlendigim günden beri aynı durumdayım enfeksiyon var yeni evlilerde olur dedi doktor hamile kaldım mantara çevirdi bittim tukendim artık sürekli kendini yeniliyor insAllah senin ki gecicidir canım dayanilmiyor gerçekten
blackeagle BMA of seni cok iyi anliyorum 3 hafta surdu mantar oldum yanma akinti deli gibi ve kaşıntı kanattım resmen ozel bölgemi.Doktor bir fitil verdi ve çok şükür rahatladim doktora görünmeni tavsiye ederim yoksa gecmiyor eziyet etme kendine
Bayan_narsis BMA aynı sıkıntı bendede vardıda şimdi düzeldi biraz şükür katı krem renginde akıntımda geliyodu doktoruna danış bide ben kilotlarımı soğuk suyla yıkadım hava alan kilotlar giydim hep kilotlarımıda ütüleyip koydum
Erham BMA canım soğuk suyla yıka ve her tuvaletini yaptığında trqvazol sür 2 güne geçer inşallah. Ben 2 gün sonunda kurtuldum. Kasimaktan şişirmiştim artık Geçmiş olsun
Serencakarli BMA bence doktora görünün doğal yöntem kesilmesi için sirkeli su ile yıkayabilirsiniz ama saatlik bişey doktora görünün