BMA Kizlar lutfen bi care nolur ne pudra ne travazol ise yaramıyor ölüyorum kaşıntıdan lutfen ne iyi gelir deli gibiyim duramiyorum vallahi ağlayasım var offf😔😔😓😢
mavipanterannesi BMA 2 aydır bitmek bilmeyen bir kaşıntım var ve en sonunda uyuz başlangıcına yakalanmışım salgın var etrafta ve deli gibi kasınıyorum özellikle geceleri uykudan uyandırıyo uyutmuyor ağlayacak dereceye geldim artık ilaçlarda fayda etmiyo bi nebze azaldı derken kasık aralarıma bacaklarıma bulaştı vücudum artık yara içinde kaldı kaşınmaktan bi cildiyeyede gözükün isterseniz etrafta uyuz salgını var
BMA Damlalarla özel bölge canım yirtasim var temizde niye anlamiyorum akintim oluyor ondan mi anlamiyorum deliricem resmen
Meyfekk BMA merhaba canım bende de çok oluyor kokulu peçete kullanıyorsan hemen bırak genelde onlar yapıyor güzelce taharetlen kuru kalmasına dikkat ederek kurula ve temiz iç çamaşırı giy hiç düşünmeden yat geçer inşlh ben öyle yapıyorum genelde iyi geliyor 😊
Rabiaeser BMA canım aynı benim gibi olmuşsun beyaz akıntılı mı Mantar olmuş sendede bugün doktor kontrolüm vardı aynı şikayetle bende söledim fitil verdi sanki kaşıntım durdu
Damlalarla BMA eğer gebeysen ne travazol kullan nede pudra. Gebe değilsen güzelce yıka temizle batikon varsa sür temiz iç çamaşırı giy bir nebze rahatlatır ama sakın ve sakın kolonya sürme. Sade suyla yada varsa bebe şampuanıyla yıka başka birşey kullanma ve batikon sür. En yakın zamanda kadın hastalıklarına git birde. Umarım şifa bulursun
BMA Meyfekk canim pecete kullanmiyorum zaten dedigin gibi masindiriyor pecete kurutuyorumda ama yine öyle içten kaşınıyor anlamiyorum
BMA Rabiaeser banada vermisti durmustu bugun tekrar saglik ocaginda aldimda daha faydasini görmedim insaAllah gecer biraz rahatlatiyor o fitil 2 tane var içinde dimi ceske hemen gösterse bugun azdi vallahi delircem
Tuanam01 Dr git canım sakın sakın kolonya sürme tariş etme alkol var içinde mahveder seni sürekli iç çamaşırını değiş pamuklu giy ütüle akıntını ilaç geçirir tek acile gitsen şimdi dayanamıyorum desen olmaz mı dr hemen bişeler yazar bide ilacını koyduğun zaman güzel ütülenmiş ılık sıcak demiyorum ılık temiz bir bez tutun ve nemlenince hemen değiş nem sürekli kaşıntı yapar çünkü dikkat et geçmiş olsun.
BMA Tuanam01 gunde en az 4 kere değiştiriyorum canim dr gidemem ki esim erken kalkicak yikiyorum 10 dk da bi kendine gelir gibi oluyor uykumda geliyor uyusam bi sabah doktora gitsem
Rabiaeser BMA gece tam uyuyacagın zaman kullan daha iyi tuvaletin gelirse bile sık bana ilk başta senin gibi o haftalardayken ikili fitil vermişti 3 gün arayla bugünde 34 haftalıgım başka 3 lü fitil verdi valla şimdi faydasını görmeye başladım iyi geldi şuan bende artık kaşıya kaşıya yara etmiştim afedersin kanıyordu artık
Kezya BMA ya senin genital bölgenin kaşındığını anlamadım ben. Bacaklar falan kaşınıyo diye düşündüm baldırların falan benim hep oralarım kaşınıyo bazen de öyle algıladım seninkinide🙈 ben kızkende evliliğimin ilk başlarında da senin gibiydim deli gibi kaşınırdım yani artık eşimden utanırdım gart gart kolonya sürdüğüm oldu afedersin eşim sürdü pamuğa döküp değdirdi değdirdi çekti o yaktığı için üflemek için yani kaşıntısını keserdi dayanabilirsen ama benimkinden resmen kan gelirdi tahriş ederdim baya. Sonra eşim doktora götürdü öyle dpktpr mantar falan demedi ama MANTAZOL diye bi ilaç verdi on ya da on beş gün her gece yatacağım zaman son lavobama girip kurulayıp o kremi sürdük ve Allaha çok şükür çok rahatım kaç aydır. hamilelikte kullanılırmı bilmiyorum. Prespektöfünü oku internetten istersen bi eczacıyada sorabilirsin çok fecisen yarın temin et bence. Ama heryere süreceksin genital bölgene yanlarına içine makatına kadar sürmen gerekiyor bunun için eşinden yardım alabilirsin on onbeş günden geçiyo denendi onaylandı.
Kezya BMA valla belki sürmek doğru değildir ama bi nebze rahatlattığı için iki üç kez yaptım dayanamıyordum çünkü tahriş olduğu için sızlıyo ama kaşıntıdan bin kat iyi geliyordu bana. Kişiden kişiye değişir tabi. Sonra doktora gidip o kremi alınca düzeldim bayadır böyle bi sorunum yok şükür
BMA Acemiannes saol canim gidicem haftaya artik yarin hafta sonu özele gidiyorum doktorum cumartesi pazar yoktu pazartesiye kadar delirmem insaAllah