flz8 Merhaba benım dogumuma fazla bısey kalmadı. Doktor normal doğum önerdi ama ben cesaret edemedim açıkçası, sezeryan dogum tercih edicem , sezeryan dogum zorlayıcımı , dezavantajı ve artısı nedır
nurellaaa__ flz8 ben sezeryen doğum yaptım memnunum ama kimseye git sezeryen ol demem her bünye farklı
melisasak35 flz8 sezaryen bi doğum şekli değil ameliyat şeklidir tabikide çok zor karnında kocaman kesik içinde 7 kat kesi kolaymı normal varken sezaryen ben olsam denemezdim zorunlu 2 sezaryen oldum normal doğum yapabilme durumum şansım olsaydı asla düşünmeden normal doğururdum
saltur flz8 ilk doğumu normal doğum olan biri olarak söylüyorum çok büyük kolaylık sonrasında hemen ayaklandım ve güzel tarafı da bence daha sağlıklı olması Anne için çünkü şöyle küçük bir örnek vereyim Lohusalık dönemini atlattıktan bir sonra adet görmeye başlıyorsun ve adetlerin bile daha ağrısız sancısız geçiyor uzun bir süre ben onu anladım
saltur flz8 benim de doğumuma çok kalmadı Allah’ın izniyle inşallah bu da normal olur diye dua ediyorum (tüp bebek annesi olmama rağmen )
3oglanannnesi flz8 her doğumun kendine göre zorluğu var ağrı acı hepsinde var yani kolay normal doğum yapanlara göre sezeryan felaket kimse kolay diyemez riskli bi operasyon 3.cüyü olucam ve olmak zorunda olmasam olmam
namkol1 flz8 Kendi tecrübem: benimde biraz isteğe bağlı sezaryen oldu. İlki çok kolay ve konforlu geçti 3 gün sonra her işimi görüyordum. Ama ikinci sezaryen ölüm gibiydi. Kanamam zor durdu zor bir ameliyattı. Ameliyat sonrası daha da felaketti. Hatırlamak dahi istemiyorum. 22 gün oldu bugün 15 günde zor kendi başıma kendi işimi halledebildim Hâlâ ani eğilip kalkma oturup doğrulmada acı çekiyorum.