hard asumansah bn kullanıyorum kullanmadığım zamanlar kusuyorum doktor veriyor bulantı olanlara güvenle kullanabilirsin
hayalperi Off benimde bulantılarım olduğundan dolayı doktorum verdi ama ablam kullanma bebeğin ve sensin hormonlarını bozar çok zararlı diyor ne kadar kulak ardı etmeye çalışsam da ister istemez takıyorum
prensesannesi246 asumansah evett gece yatmadan 2 tane ve gündüzde 1 tane içiyorum 29 haftalık hamileyim 😊
halew İlk hamileliğimde beni o ilaç kurtardı. Ne yesem çıkarırdım . Şu an oğlum 3 yaşında çok şükür bi sorun sıkıntı yaşamadık. Bulantın çok kötüyse kesin kullan çok rahatlarsın
Glowess asumansah prilamdr kullandım hiç bir işe yaramadı doktorum ilacımı değiştirdi prizin isimli ilacı verdi anında mide bulantısını önledi tavsiye doktorunuza sorup yazdırabilirsiniz
DenizAda_ asumansah ben de mide bulantısı yüzünden 6 kilo verdim doktorum da toparlanmam için bir şeyler yiyebilmem için verdi ara ara kullanıyorum 14. Haftama girdim
hunilii asumansah ilk gebeliğimde 3 ay kadar kullandım, bu gebeliğimde de 1 aydır kullanıyorum zaten doktorum yazmıştı gebelikte kullanılan bir ilaç sorun olmaz ama gündüz çok uyku yapıyor bana doktorum yatmadan için demişti hep öyle kullandım
zehraclk0 asumansah Doğuma kadar kullandım o kadar bulantım oluyordu ki yatmadan önce içiyordum gündüz iki tane daha içiyordum