ikbalnur Ne durumdasınız kızlar? Bugün aksamdan beri inanılmaz ağrım var bi ara dayanamadım ağladım yani bebek sırf kasiklarima girmiş gibi bi ağrı var parol içtim ama bana mısın demedi🥲
meldaa41 ikbalnur Hangi bölgede ağrı var ? 25+2 benim her gün farklı yerim ağrıyor bir günüm diğerini tutmuyor 🥲 Göğüs altında batma, genital bölgede bacağa vuran ağrı, sırt bel ağrısı tansiyon her şey var maalesef
tupbeybi ikbalnur hiç bel sırt ağrım yok ya, hiç hamile gibi değilim ama haftada 3 gün pilatese gidiyorum diğer günler yürüyorum onun faydası belki. Benim memelerim sızlıyor durduk yerde birkaç gündür, süt iniyo sanki
meldaa41 ikbalnur Beni de en çok rahatsız eden bu ya magnezyum falan fayda ediyor mu acaba kullanıyor musun
ikbalnur meldaa41 Doktorum yazmıştı ava kullanmıyorum şu an 1 2 defa kullandım başka almadım ama sanırsam artık kullansam iyi olacak
serragungor Merhaba detaylı ultrasonumuzda kalpte parlaklık ve böbreklerde genişleme çıktı bu durumu yaşayan veya çevresinde olan varsa yardımcı olabilir mi