Ronaa siz doktora bakmayın benim yaşım 34 Fsh çok çok yüksek bazı aylar 50 küsür bi kere 147 bile oldu bazı aylar 17 yani yüksek hep düşmüyor hiç benimde bir evladım var o hemen olmuştu bende soka uğradım ikinciyi isterken gebe kalamayınca bi gideyim kist fikan vardır belki dedim şok oldum ama siz doktorun hamile kalamazsınız lafına inanmayın 3.5 sene oldu ben kalamadım ama artık benim durum çok zorlaştı. Fakat sizin Fsh çok yüksek değil olsa bile hala şans var böyle bisey demesi çok acımasızca. Çevremde çok örneği var gebe kalan hem tüp hem doğal arkadaşımın biri 006 Amh ile gebe kaldı diğeri 0,1 Amh 17 Fsh ile doğaldan gebe kaldı bugün doğum yaptı. Bir arkadaşım 001 Amh 90 lı Fsh ile (aydan aya düşüp çıkıyordu stres kaynaklı da) şu an hamile tüp bebekle kaldı o da 2 sene tedavi için uhrastı ama değdi oldu nasip eden Allah olmayacak bisey yok ki sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende o durumdayım ve 3.5 sene oldu artık inanılmaz yıprandım ailemde erken menapoz hiç yok benim başıma gelmesi çok yıprattı beni ama hala da bekliyorum belki olur Allah nasip eder diye. Sizin olur Allahın izniyle olmasa bile çok şükür sizinde ben gibi bir evladınız varmış Allah bağışlasın korusun