bsrbrkysr184_ Kızlar sezeryan sonrası toparlayıcı kilot kullanan varmı korse takmak zorunda oluyor önerilerinizi alırım 😙🤗
bsrbrkysr184_ kurkmantosuzmadonna yiaaa teşekkür ederim canım benim 🩵🩷 Belim ağrıyor ya korse takmaktan zor bide kaydı etti uğraşamıyorum
bsrbrkysr184_ kurkmantosuzmadonna ya bi arkadaşım almıştı iyi dedi ama o karında sadece ben sırt kısmında da istiyorum bu yüksek beller var ya öyle
kurkmantosuzmadonna bsrbrkysr184_ ay teyzem giyerdi o karnını kapatanlardan tam bir işkence gibiydi ama.
bsrbrkysr184_ kurkmantosuzmadonna benimde bu tatlılar varya elbise içine giymek için ondan var giyerken çıkarırken zor ama giyince çok güzel oluyor 😅
kurkmantosuzmadonna bsrbrkysr184_ ahahaha bir defa denedim giymeyi. İç organlarım birbirine geçti herhalde dedim. Çıkardım hemen/ 😂
kurkmantosuzmadonna bsrbrkysr184_ ay evet ben de. Benim çok yok sezaryenden sonra çok küçük kaldı yine de.
bsrbrkysr184_ kurkmantosuzmadonna ben bunda çok almadım aldıklarımın çoğu gitti şükür ama ilkinde çok almıştım ya