Momlife_ Hangi kartlara bölüyor akbank be iş bankası bar bizde ve kaça kadar bölüyor ben 20 binlik araba alıcam ama bunları merak ettim
hunilii Momlife_ biz kampanyadan almıştık o zaman peşin fiyatına 8 taksit kampanyası vardı şuan kaça böler bilemiyorum yanlış hatırlamıyorsam denizbanktı kart
_Umayinannesi Momlife_ benim aldığımda normalde 20 bin küsürdü ındırımle 16 bin küsüre geldi 8 taksite böldü
meldaa41 Momlife_ 5 ay oldu işten çıktığım eğer değişiklik yoksa Akbank hariç diğer bankalarda araç gereç ürünlerine 8 taksit oluyor diye hatırlıyorum
Momlife_ Kenya kraft travel sistem bebek arabası alıcam şuan indirim de var hem 30u sonmuş o yüzden biraz aceleciyim model konusunda da netim çok araştırdım aklım hep onda kaldı
buskes Momlife_ bende o modele bakmak icin gitmistim ama ben begenemedim pek kanz v go2 modelini aldim.
buskes Momlife_ evet daha dun aldik 8 taksit yaptirdik. Kampanya var suan da pesin fiyatina taksit yapiyorlar:)
Momlife_ meldaa41 peki sizce nasıl seçtiğim model bilgili olmalısınız fiyatı şuan iyi mi bütçeyi çok aşmak istemiyorum çünkü 16,20 arası bakıyorum
meldaa41 Momlife_ Kraft Kenya gayet güzel ben de onu aldım şubat indirimleri varken 20ye almıştım sanırım. Şu an da o 20-21 civarıysa alabilirsin o fiyatın altına kolay kolay düşmez daha artar