kvsronlerr Ozlemm31 siz satıcıysanız ürünü sanırım teslim etmeden hesaba düşmüyor kenarda bekletiliyor diye biliyorum dolandırıcılık ihtimaline karşı
aframoms13 Ozlemm31 eğer daha yeni yaptıysanız satışı bende de öyle oldu dün alıcıya ulastı hemen onayladı bugun baktım aktarıldı diyor ama para yatmamış destege yazcaktım o ekranda 22 si itibariyle onaylanan ücretler 27 si pazartesi günü hesaba geçirilecekmiş öyle yazıyor
Ozlemm31 kvsronlerr yok hayır öyle bir şey değil . Ürün gitti onaylandı . Dolap bakiyemden hesabıma aktarım yaptım . Bir dün sonra aktarıldı yazısını gördüm . Hesabıma baktığımda yokdu.
Ozlemm31 Yazdım aktarıldı diyor . Banka iletilmedi diyor . Napacağımı şaşırdım . Aynı sorunu yaşayıp nasıl yol izlendi diye yazim dedim buraya . Ve bence benim gibi mağdur olan vardır illaki .
Ozlemm31 aframoms13 nerede yazıyor göremedim ben ? Bide şikayet vara baktım çok fazla mağdur var bu konuda . Ama kimse çözüldüğüne dair bir şey yazmamış .
aframoms13 Ozlemm31 destek ekranını actıgınızda bildirim geliyor zaten. Yıllardır satıs yaparım hiç öyle birşeye denk gelmedim.
Ozlemm31 aframoms13 bende 4 ay oldu kullanalı ilkkez böyle oldu . Bir de şikayet vara bakınca burdan şansımı denemek istedim. Dediğiniz gibiymiş . Şimdi gördüm yazıyı .iyi ki buraya yazmışım 🙏🏻. Çok teşekkür ederim 🙏🏻