5847 38+2 haftalık olduk artık doğurmak istiyorum 😅 bebeğimin kafası aşağıda bayadır bacak ağrım çoğaldı ara ara kasılmalarım oluyor gelsin artık🫠
rumeysa_ttkrky16 5847 bizde 37. Yiz 3. Gebeliğim 2. Doğum kendi sancim ile 35 haftalık geldi buda erken Olurmu diye düşündüm ama beklemedeyiz hala hareket vs yaoiyom hirmada yiyom
ayseveysel 5847 39+5 im açılma hafiften başladı ama bakalım kim bilir ne zaman gelcek beklemedeyim bian önce gelsin istiyorum artık baya yoruldm🥹
rumeysa_ttkrky16 ysmnsen kacinci haftada yapılıyor banada ebeninattan muayqne sonrası sancim geldi suyum Nisan hepsi birden 35 haftalık doğdu oğlum 2. Numaram
kaya_kaya 39+1 bende artık doğurmak istiyorum hayırlısıyla kolsy bir şekilde varsa taktik bende istiyorum 😅
ysmnsen rumeysa_ttkrky16 ben istemeden yaptı doktorum çatı muayenesini yapacağım dedi aynı çatı muayenesi gibi alttan yapıyor parmağını daha içeri sokup içerde elini döndürüyor bildiğin acılı işlem birazcık sonra kan geliyor zaten
Mrv_mom ysmnsen banada doktorum dün yaptı 37+5im nişanım geldi ama henüz suyum yada belirgin sancım yok
ebru2853 ysmnsen banada pazartesi günü yapıldı ertesi gün kan geldi bugunde kahverengi jel gibi geldi ama hala sancı vs yok artık gelseler keşke
ysmnsen Mrv_mom benim ağrılarım başlamıştı canım ertesi gün suyumu doğumda patlattı doktor nişanım da zaten 2 gün önce gelmişti