orhismommmmmm fkurtba 32 yiz bizde kıyafetler yıkandı ütülenmeyi belıyor asko sen naptın alısverıs yaptın mı
mervekalkann fkurtba yarın 29+0 oluyoruz sanki 28 de herşey bir anda değişti. Nefes darlığı başladı karnım bir gecede büyüdü sanki. Hafif hafif anlık sancılar eklenmeye başladı ilk gebelik bir de updateler gelmeye devam ediyor 😂
selenemoon fkurtba yarın 27 haftalık oluyoruz biz de çoğu şey hala alınmadı beşik,dolap,bebek arabası başta bu büyükler🫣
fkurtba orhismommmmmm ay çok iyi valla benim daha eksiklerim var balım baya 34e kadar almış olup yıkamayı umuyorum en geç böyle listeledim şuan aklıma gelenleri Alınacaklar; Bez Islak mendil Şampuan Tarak Pişik kremi Bakım kremi Pamuk Çamaşır filesi Bebek deterjanı Tırnak seti Alt değiştirme örtüsü Müslin battaniye Termometre Anne bakım çantası Emzik Emzirme atleti sütyeni Ana kucağı Lohusa takımları Puset örtüsü Eldiven şapka çorap Atlet Bornoz Emzirme örtüsü Emzik askısı Bebek önlükleri Emzirme yastığı Burun aspiratörü
fkurtba mervekalkann artık ben buradayım dedikleri haftalardayız bende de mide yanmaları başladı bi an da anlamadım hayırlısı diyorum😂
gulac Arkadaşlar 27 haftamdayım bugün kontrole gıttıgımde bebegın karnında küçülme var dendı perınatolojıye sevk ettıler tekrar bu konu hakkında bılgısı olan varmı
fkurtba gulac geçmiş olsun merak ettim bi yapay zekaya sordum böyle cevapladı Bebeğin gelişimi haftasına göre küçük olabilir Bu durum tıpta Intrauterin gelişme geriliği (IUGR) olarak geçer. Yani bebek beklenen kiloda veya boyda olmayabilir. 2.Amniyon sıvısı az olabilir Bebeğin içinde bulunduğu su (amniyon sıvısı) azsa karın ölçüsü küçük çıkabilir. Ölçüm farkı da olabilir Bazen: • Bebeğin pozisyonu • Ölçüm tekniği • Anne karnının yapısı gibi nedenlerle de küçük ölçülebilir. Yani her zaman ciddi bir sorun anlamına gelmez.
fkurtba selenemoon bende büyük olarak bir bebek arabası kaldı onu da karar veremiyorum çok model var sizde şimdiden alın derim bu büyükleri sona kalınca hem maddi hem de yetişmez diye stres oluyor insanda
fkurtba gulac rica ederim ne demek yine doktorlar asıl sebebi daha iyi bilir inşallah ciddi bir şey yoktur sağlıcakla gelsin 😊
melakin Yarın 29 oluyorum 24 ten beri doğmasın diye savaşıyorum Rabbim , kalan günleri de görmeyi nasip etsin inşallah henız korkudan hiç bişey alamadım sanki 29 u da atlatırsam içim huzur dolacak inşallah 🙏
Ervaa2534 melakin bende yanı şekilde 26 Dan beri erken doğum riskim var şuanda 29 haftlık olduk Allah’ın izniyle sağlıkla zamanında gelsinler inşallah