merve_tp Ay son 3 haftada inanılmaz kilo aldım. Kalçalar büyüdü. Basenler şişti. Karnım 3 haftaya önceye göre kocaman geliyor gözüme. Ayaklarım ayak bileklerim şişti. Sizde neler oldu?
aslmoms merve_tp Kızmıydı senin erkek mi ? Ben sanki inceldim karnım ileri doğru büyüdü. Erkek benim.
mervekalkann merve_tp 28. Haftaya kadar herşey normaldi. 28. Haftama girdiğim anda bir şeyler değişti sanki bir gecede karnım büyüdü geceleri nefes darlığı yaşamaya başladım ve bebek baş geliş pozisyonda olduğu için ayaklarını mideme dayaması ile zor bir hafta geçirdim. 29. Haftama giriyorum yarın neler bekliyor bakalım bizi 😬
daisyildiz merve_tp 31. haftamdayım, mide yanması, nefes yetersizliği, arada gidip gelen sancılar, ayakta durayım hemen belim ağrıyo, karnım büyüdü baya çok tuhaf hissediyorum (duygu değişimleri çok) 🥲😂
yaggmurt merve_tp nefes darlığı hareketlerde kısıtlanma hepsi olmaya başladı bende de son 4 hafta içinde birde hiç kilo almamıştım kilo aldım oturduğum yerde nefesim yetmiyor resmen 🥲
meldaa41 25+2 karnım bir anda kocaman oldu ve basen genişledi. Kız bebek basen büyütüyormuş gerçekten 🥲 Ve şimdiden yataktan kalkarken zorlanmaya başladım