ikizlerkadini twobabymomm değerlerim normal görünüyor çoğu kişide ilerleyen haftalarda kullandığını yazmış ben neden bu kadar erken başladım onuda anlamış değilim valla
sdc Benimde doktorum 12 haftadan sorma başlamıştı demire ama sizin ki erken başlamış kabızlık içinde Duphalac içiyorum
ikizlerkadini sdc duphalac hamilelik de te kullanılabiliyor mu bilmiyordum suan nasılsınız varmi şikayetiniz
Hazallnisa ikizlerkadini bende aynı sorunu yaşadım doktorum bana ocean mikrofer yazdı o daha iyi geldi kabızlıkta yapmadı
yurdtas ikizlerkadini sadece demir ilacından olmamıs olabilir kabızlığınız benim ilk öğrendiğim andan itibaren başladı 31.haftadayım artarak devam ediyor hormanlardan kaynaklı kabızlık yasananiliyormus ilk haftalarda.Hekiminizle görüşün bence 🌸
ikizlerkadini yurdtas benim kronik kabızlığım normal de de var ama ilk hamilelik belirtim ishal di ilacı kullanmadan once hic öyle bi şikayetim yok tu başladığım günün sonunda da kabiz oldum kitlendi resmen sindirim sistemim
kucukedipatisi ikizlerkadini aynı sıkıntı bende de var. 11 haftalığız ve demir ilacı kullanmiyor olmama ragmen hazimsizlik cektim. ama kendimde ise yarayan sey suydu. activia shot kefir ictim ac karna ve 3 4 kuru kayisi yedi. ayni zamanda probiyotik hap kullandim doktora sordum bebege de cok faydaliymis. marka olarak newwit adli probiyotik kullandim. duzene oturunca ve lifli beslenince geciyor yavas yavas.
ikizlerkadini kucukedipatisi geçmiş olmasına sevindim gerçekten kefir i bende içiyordum ama alkol kokuyor gib8 geliyor bana aldığım da dolap ta duruyor öyle içemedim hazımsızlık ayri da demir ilacına bağlı kabızlık cok kotu gerçekten ilaca ara verdim geçti gibi bi süre icmiycem sanırım
dlk2019 ikizlerkadini her demir ilacı kabızlık yapmıyor aslında eczaneden kabızlık yapmaya bir formunu alabilirsin genelde devletin karşıladıklarında bu sıkıntı oluyor ben solgar 17mg kullanıyorum şükür kalmadı öyle bir durum
ikizlerkadini sdc histereskopi ameliyatı olduğumda kullandım onu ise yarıyor da tadi cok kötü maalesef
selma128 ikizlerkadini bendede kabızlık yapti gyno ferro sanol ilk 3 ay kullanmistim sonra biraktim kabizliktan dolayi degistirmesini rica ettim saglik ocaginda damla seklinde ucretsiz verdiler ama oda bana iyi gelmedi biraktim malesef kullanmiyorum siz doktorunuza danisin kabizlik yapmayan ilac versin
ikizlerkadini selma128 devletin karşıladıklarin da sanirim sorun var ferro sanol da gebelik öncesi kullandım oda ayni doktora gidince soyliycem artik o güne kadar da kullanmiycam ama yeni hamileyim sanci cok yapiyor
ikizlerkadini @“damlayl”#p40160471suan ferrum var bende 2gundur içmiyorum kendime geldim resmen ferro sanol da gebelik öncesi kullandım oda aynı doktora gidince kabızlık yapmayan bitane vermesini istiyc3m bende