Nisaerdall 18 haftadayız Yüzümde sayısızca sivilce çıktı sebebi ne olabilir benimle aynı durumu yaşayan var mı 😭😭😭
hunilimom Nisaerdall 30 haftaligim canım hiç çıkmayan yerlerde cıktı eşim hergün sıkmaktan usandı adam valla 😅😅😅 sırtım desen tarla inşallah geçer ne diyeyim
1ogrencianne Nisaerdall benim de geçen hafta çıktı birkaç tane 1-2 günde geçiyor ama çıkıyor tekrar. Önceden hiç çıkmazdı. Ben de anlayamadım 🙄🙄
Ayseymen Nisaerdall kız çocuklarında oluyormuş genellikle ama bizim geometri hocamız vardi onunda berbat olmustu ama oğlu oldu
FatmaAtess Nisaerdall ayyy ☺benimkide kız bi görsen bi çirkin oldum bi çirkin oldum ergenken bile sivilce çıkmayan canım yüzümden eser kalmadı ☺neyse yaramı kanattın gece gece 🤣🤣🤣
Nisaerdall hunilimom Sıktırma bence iz falan kalır Zamanla geçer diyorlar ama geçmiyo hergün bi iki tane yenisi ekleniyor
Nisaerdall 😂😂 çirkin oldum bende Haftaya kadar geçsin yaa 😔 eşimin avukatlar gecesi var oraya böyle gidemem ki 😭
FatmaAtess babymomm ala ala bana kalmadı 🤣🤣ucundan bana da bırakaydı biraz 🤣açaydım kollarımı gitme diyeydim🤣🤣şaka bi yana valla üzülüyorum ya herkes çok çirkin oldun diyo bide
hunilimom Nisaerdall eşim laf anlamıyor canım valla bende diyorum sıkma diye ama zaten elimi degince direk patlıyor ve sabah birşey yok öğlen bembeyaz olmuş şekilde görüyorum bi kaç saat içinde çoğalıyor 😂😂
Elifsph Benim de yüzümde çıkmazdı şimdi hep sivilce oldu anlamadım berbat oldu yüzüm biri geçmeden diğeri çıkıyor çirkin oldum resmen ama inşallah geçer