smgsmg59 Haftadan bildiriyorum kahve ve sigara içiyorum. Çok şükür bebeğimde gelişim geriliği filan yok hatta 2 hafta önden gidiyor. Sigara kullanıyorum diye coraspini kesmedi doktorum her gün içiyorum. Üstelik gebelik zehirlenmesini de engelliyormuş. Bebeğe giden kanın pıhtılaşmadan incelerek gitmesi için.
tomyris decembermum 4-5 taneye kadar izin verdi. Dibine kadar içmemek kaydı ile ama ben daha o sayılara inemedim. Slim sigaraya geçtim. Günde 3 lt su içiyorum. Yani bırakmanın bir yolu olmalı. En azından 3-4e insem yine rahatlatacağım vicdanen. Olmuyor. Hani irade işi de değil bu.
betul001_ Doktorum günde 3 e kadar içebilirsin dedi bazen 1 bazen 2 içiyorum eskiden günde 1 paket içerdim 36 haftalık gebeyim şükür bu zamana kadar bir sorun olmadı
clementine16 iremcce sigarayı hamileliğe hazırlanırken bıraktım, kafeini de günde 1 kahve 1 çay ya da 2 kahve 1 çay gibi sınırı aşmadan içiyorum kafeinsiz bir hayat düşünemem ama 200mg sınırını da asla aşmıyorum
elisimm iremcce ilk aylarda Çok sevdiğim kahveden resmen tiksindm ama geçti şükür çay bardağıyla bı tane içiyorum ve bazn oluyr ki yemek istyrmm🥰😂
decembermum tomyris Slimler daha fazla katran zifir ve nicotin içeriyor dikkat edin ben de kent drange grey içiyorum yanılgıya kapılıp slim aldım meğer onda oran daha yüksek normalini yarım yarım içmeye çalışıyorum
clementine16 tomyris hamile değilken nikitabs tablet kullandım ama kafamda eşimle bitirdiğimiz için o tabletleri bile tamamen bitirmeden bıraktık sigarayı çünkü 30 yaşımızda sigara içmeyeceğiz demiştik
tomyris decembermum Winstonunkine baktım. 0,4-0,4 gibi değerler. Normal içtiğim sigaram 0,8-0,8 gibi degerlerdi. Winston slim grey içiyorum. Aslında işte hiç içmemek lazım. Ama deniyorum. Bir gün belirledim. tamamen kesmeyi deneyeceğim.
halew İlkinde tamamen bıraktım. Bu hamileliğimde baya azalttım inşallah tamamen bırakacağım. Bi anda kesmen lazım azaltarak olmuyor bi gün uyandım ve asla içmeyeceğim dedim öyle bıraktım. Şimdi de çok bırakmak istiyorum çok da zorlanıyorum
decembermum tomyris benim de sanki midemi bulandırıyor gibi pek içemiyorum bırakacağım büyük ihtimalle
ayseglbry Ben parlıament içen hem sigara içmeyi seven aşırı isteyen biriydim. Gebeliğim süpriz oldu içicem galiba bırakamıycam dedim ama şansım altı haftalıkken felan başlayan bulantılarım oldu hala aklımda sigara var içmeyi özledim tiksiniyorum şuan içemesemde doğumdan sonra içerim herhalde diyorum kahveyide günde bir fincan içiyorum.
miracsevim iremcce sigarayı öğrendiğim gün bıraktım arada bir iki kaçamak yaptım çok sinirli olduğumda. Ben çay çok içer kahve hiç içmezdim çaydan tiksindim bazen günde bir bardak kahve içiyorum. Yani arkadaşlarım var doğuma girmeden bile sigarasını içen bebekleri sağlıklı ama neden riske atıp zehirleyeyim ki minnakımı :) oğlumda doğumdan sonra yine başlamıştım umarım bu sefer başlamam
denizz57 Sigara kullanmıyorum ama kahve içiyorum günde 2 defa ya filtre kahve yada türk kahvesi hiç bi zararı yok doktorumda zaten 2 bardak ideal dedi
Hazallnisa Kizlar bende gebeliğimin başında bıraktım sigarayı şuan 23 haftalık hamileyim haftada bir iki kez bir tane içiyorum ama böyle giderse bu hergune çıkacak gibi endişeliyim
Mervazz iremcce 1 fincan kahve 3 adet sigara doktor bu şekilde izin verdi malesef günde 7 8 finsn kahve içerdim 1e zor dusurdum
Zeyneplemutluluk nurellaaa__ cinsiyetiniz nedir aynı şeyi bende yaşadım kahveden tiksindim ilk aylarda şimdi canım istiyor oğluşum olacak inşallah
isilaynil Bende winston slim blue iciyorum, ve asla azaltamiyorum 4 -5 hafta araligindayim, nasil azalttiniz ??? 5-6 taneye dussem ona sukur edecegim :(((:((((