azra01 aslmoms benimde 170 genelde uzun boylular bir tık kısa olmak istiyor bende diyorum bazen 160 olsam falan iyiydi diye allahtan esim benden bı tık uzun😄🙊
sarilale123 aslmoms ay ben gögüslerimi küçültmekisterdim , birazda yağ aldırmak😂çok az da böyle dudaklarım kalınlaştırma, Bir de yüzdeki lekeler için işlem varsa tadından yenmez🤣🤣
seher_3590 sarilale123 ayy millet genelde büyütmek istiyor bende sizin gibi ayni küçültmek istiyorum ya cok şikayetçiyim büyük olmasından 😃
aslmoms azra01 buna cevap olarak bana hep ayy ne güzel işte uzunsun diyorlar. Ama hiç hoş değil bence.😁😁
aslmoms azra01 Aynen öyle kısa boylularla çok arkadaşlık kuramıyorum zaten. Benden ufakmış gibi hepsi
aslmoms mervekalkann Senin yorum yapmana gerek yok 😁😁😁😁 sarı mavi yeterli. Daha isteme birşey 😁😁😁💜💜💜💜🌸🌸🌸🌸
kisbebisi aslmoms ben de göğüslerimi kucultmek isterdim.Kucuk ve dik olsunlar isterdim. Yaptırmak istiyorum ama hem esim istemiyor hem korkuyorum olumsuz çok gonderi var internette.
hunilii aslmoms burnum biraz küçülse bir de basenler giderse boyum da şöyle bir 8-10 cm uzarsa süper olur😅😅