besterdem Bugüne kadar 1 defa kustuğumu bilmem bugün 2 defa çıkarttım çok kötü bir durum sizde durumlar nasıl bulantılarınız kaçıncı haftada başladı
asyaa1234 besterdem 6 haftalıkken başladı 10 haftalık olacaz aynı 6 kilo verdim yiyorum yediğim gibi geri çıkartıyorum
birumut_ besterdem 7. Haftaya girmeme 1 2 gün kaldı bende tık yok ya ailede annem hamileliğimi rahat geçirmiş ama onun da hafif sabah bulantıları varmış bana çekmişsin diyor ama bende sabah bulantısı da yok sıfır
besterdem birumut_ ne güzel ya bende yaşamak istemiyorum annemin kötü geçmiş 9.haftadayız bu ana kadar birşey yoktu bende sandım benimki rahat geçecek. Dün başladı ama sağlam başladı bende bittim
besterdem aslhnkrts9 yaaa benimde aynı 9 dayız yeni başladı inşallah sizin gibi uzun sürmez dün mahvoldum yediğim gitti hep
birumut_ besterdem bence benimde sağlam başlayacak 😂 herkes ağlıyordu mide bulantısından bende Allahım sağlıklı bir bebeğim olsun ondan gelen mide bulantılarına razıyım sabaha kadar mide bulantısı yaşayayım demiştim