lavinial Kızlar hamilelik sürecinde hangi demir ilacını verdi doktorunuz? Bana oroferon verdi diğerleri mide bulantısı yapıyor bana kullanan var mı
June6 lavinial bana gyno ferro sanol verdi sadece ilk gün bulandı acaba hep bulancak mı dedim ama yok artık bulanmıyo
leefamily lavinial bende 12. Haftamdan beri oroferon kullanıyorum. Kabızlık, mide bulantısı vs yapmadı bende.
lavinial leefamily ben hamilelik öncesinde de demir eksikliği için oroferon kullanıyordum diğerleri hep bulantı yaptı hamilelik sürecinde de doktora dedim gebelikte kullanılıyormuş oda yazdı bakalım
dilekmom6 lavinial bana henüz bir takviye yazılmadı ama ben demir ilacı zaten kullanıyorum eksik olduğu için. Ferrum hausman fort tablet kullanıyorum herhangi bir olumsuz etki yaşamadım.
sarilale123 lavinial bende oroferon kullanıyorum her ihtimale karşı gece iç dedi doktorum bulantı yüzünden ama yapmadı
mervekalkann lavinial hemen hemen tüm demir ilaçları mide bulantısı yapıyor malesef. En kötü kahvaltıdan 2 saat sonra alabilirsiniz aç karna alıyorsanız.
miniginannesi__ lavinial feramat kullanıyorum oroferon bulantı yapmıştı feramat kapsül şeklinde bana daha iyi geldi günde 2 kere
anneoldukmusimdi Bende ferro sanol duodenal diye bir şey kullanıyorum maalesef feci derecede ishal ve karın ağrısı yaptı ne denesem ishal oluyorum demir eksikliğim de var :( napcam bilmiyorum.
byznrgkcn Ben hap formunda kullanamıyorum suda eritilen yazdırdım Fertamir sabah akşam tok karna bir su bardağı suda eritip içiyorum ama ishal yapıyor sanırım geçmek bilmeyen bir ishal var özellikle geceleri oluyor
sedaelmali Ocean kullanıyorum gece yatmadan önce C vitaminli olanını C vitamini yoksa içeriğinde pek işe yaramıyor limon portakal gibi şeylerle içerseniz emilimi artar.Bende hiç bir yan etki yapmadı memnunum