yorgunannis catlovermom hıı o zaman 3. Yap 4. Bekle duruma göre bak belki yapamazsın üst üste zor gelir
betaaaasx Şimdi başlasan 35te doğar küçüğün 3 olur. 1 buçuk 2 yılsonrada 4cüyü yaparsın37dede o olsa 40a rahat girersin😂😂😂 40dan sonraya bişi bırakmamaya çalış bence hakkında hayırlısı olsun gönlğne göre
sarilale123 catlovermom valla bi üçüncüyü yapın duruma göre dörde de karar verirsiniz benim şahsi fikrim
ikincianalik catlovermom bende ikinciye hamileyim 3 istiyorum nasipse yaşım 31. 35 e kadar 3.yüde yapıp kapatmak istiyorum Allah’ın izniyle.. 35 den sonrası zor oluyor çevremde hep öyle diyorlar
Keziban catlovermom 34 yaşında üçüncüye hamileyim ilk kızım yedi yaşında ikinci kızım 3:30 yaşında düşünmeyin yaş ilerledikçe hamilelik bence zorlaşıyor
ikiprensesannesi___ catlovermom destek olacak kimse var mı Peki benimde 4 buçuk yaş 2 yaş bide üç aylık bebeğim var Gerçekten zor ya sırf uyumamak için sürekli Burdayım mesela😂😂
betaaaasx catlovermom bence senin için bi zaman olması lazım o ara vucudunun dinlenmesi ve tekrardan aynı sürece hazırlanması için hem o ara 3. Emziriyorsan süt hakkını almış olur 1 sene kadar💗
catlovermom ikiprensesannesi___ oo masalllah Allah bağışlasın.en küçük çok küçük daha .o yüzden en zor zamanlariniz diye düşünüyorum.
catlovermom ikiprensesannesi___ destek olacak kimse yok.hic olamadılar malesef.sadece.iki doğumda da birer hafta k.v. yanımda kaldı gitti.annem hasta.simdi biraz çocuklar kendi halkerinde oynuyorlar.benimde yaşım 34 malum.o yüzden sizlere danışmak için buralardayim
ikiprensesannesi___ catlovermom yani istiyor ve kendine güveniyorsan yap bencede Çocuk güzel bence zor ama zor olduğu kadarda da Güzel yanları var
nurellaaa__ catlovermom 28 yaşındayım 3. Gebeliğim şuan ilk çocuğum 8 yaşında 2. Çocuğum 2 yaşında şuan 36+2 günlük hamileyim benim 3 çocuk isteğim vardı ve 30 yaşından önce gebelik sayfasını kapatmak istedim eğer 4 çocuk düşüncen varsa hemen 3. Yap ve en geç 2 yaşına gelince öbürünü de yapman gerekiyor diğer türlü çok zorlanacaksin
rumeysa_ttkrky16 Yas geçmeden 4. De yapın pes pese 😂 en şuan 23 yaşındayım 3. Gebeliğim 2 oğlum var 6 ve 3 yaşında şimdide kızımız olacak 37. Haftadayiz ileride ona kız kardeş düşünürüm belki fikrim değişmez ise nasip tabiki erkek de olabilir rabbim ne verirse 💙💙💖