lared 20.haftadayım suyu azalmış.daha pazartesi gitmiştim dr a iyi demişti suyu.. 2 cm. Olarak ölçtü detaylıyı yapan dr. Canım aşırı sıkkıb
June6 lared geçmiş olsun havuç suyu artıyolar diyolar bide doktorunuz neden azaldığını söyledi mi suyu az mı içiyodunuz onla bağlantısı oluyo mu acaba ben az içiyorum böylede görünce tedirgin oluyorum biraz
tahamommy lared her makinede farklı ölçümler çıkabiliyor banada bi fazla dediler bi normal dediler, şuan havuç suyu armut suyu içebilirsin canım onlar çoğaltıyor diyorlar canını sıkma
lared June6 yok söylemedi ama çok su içen biriyim gecen hafta çok stres olan bir durum yaşadım. Havuç suyu içtim bol bol yine su içiyorum
lared tahamommy pazartesi doktorum normal demişti bugun ayrıntılı da az ölçtü ne yapcam bilmiyorum çok sıkıldı canım
tahamommy lared aklına takılıdıysa kendi doktoruna git tekrar, ciddi bişey olsa bişey söylerdi bence zehir etme kendine
lared tahamommy zaten hemen yanına gittim bol su iç dedi 2 hafta sonra çağırdı . Valla içim hiç rahat değil
tahamommy lared stres yapmaa o bebeğini daha çok etkiliyor, önemli bişey olsa tedbir alırlardı canım merak etme