yarensl Kızlar bebeğim hem emiyor hem mama içiyor bugüne kadar golden goat kullanıyorduk gaz sorunu vs yapmadı fakat çabuk acıktırıyor ve mamadan sonra kusması oluyor Bebelac gold ile aptamil pronutra arasında kaldım hangisini önerirsiniz
tahamommy yarensl bebelac gold kullandım ama hem kendi hemde bebeğin kakası çok kötü kokuyor dayanamadım değiştirdim, hipp doygunluk hissi vermiyor diyorlar ama ben hipp kullanıyorum memnunum, aptamil ve sma ya güvenim 0
Selim_Alparslan yarensl İlk SMA kullandık 1 ay hep kustu. Sonra Hipp organik combiotike geçtik kullandık 2 ay ama hic kilo aldırmadı ve cok hafif bir mama gazdan yapmadı. Kilo aldırmadığı için Aptamil Pronutra denedik mahvetti bebeğimi gazdan karın ağrısından 2 gece uyumadık. Hemen çöpe attım. Bebelac gold confora geçtik. 2 kutu denedim. Aman Allah hem mama iğrenç koktu bize hemde kakası igrenççç kokuyordu o bez evde asla duramaz yani sanki hayvan ölmüş evde resmen leş kokuyordu. Hatta korktum bebeğim de mi bir hastalık var diye. Hemen aklıma mama geldi. Sonra hemen Aptamil Syneo ya geçtik. Burda bir kac arkadaşım kullaniyordu cok memnundu. Şuan onu kullaniyoruz bebeğimde cok sevdi tadını ve hafif bir mama💐
jalepone yarensl hipp kullanıyordum şu işte yabancı ülkede içinden fare zehri çıktı toplatılıyor muhabbeti yüzünden aldığım paketi kullanmadım golden goat aldım
tahamommy yarensl daha önce toplatıldığı haberlerini duydum ve israil malı olduğu için, çocuk katillerinin iyi bir marka ürettiğini düşünmüyorum açıkcası, o hatayı sma kullanrak yaptım o da bi ara toplatıldı nestleninmiş meğerse bilmiyordum 🥲
Selim_Alparslan yarensl 3 gündür kullanıyorum çok memnunum keşke arkadaşımı dinleyip en başından alsaydım🙈