prensannesi__58 Kızlar kendım ıcın sormuyrm bı arkadaşım sıra bulamadı özele de gücü yetmedı aranızda yaptramayan var mı dıye sormamı ıstedı
beautiful_ prensannesi__58 ikinci gebeliğimde yaptırmadım oğlumda yaptırdığımda çok psikolojim bozuldu
sakaryamm54 prensannesi__58 O kadar yoğunlar ki ben 10 haftalıkken randevu bulup almıştım 22 haftalıkken yaptırdım işte imkanı varsa yakın illerdeki hastanelere baksın
karaelmas01 Benim de bir tanıdığım sıra bulamadığı için memleketindeki devlet hastanesine gitmişti. Belki arkadaşınız da yakın çevrede veya ilçede bir hastanede randevu bulabilir sadece söylemek istedim kusura bakmayın 🙂
prensannesi__58 karaelmas01 randevusuz asla bakmıyorlar canım aşırı sora varmış mıllet vok erkenden randevu oluşturuyor o yüzden
beyzzsenturkkk prensannesi__58 yok ben yaptırmadım 2. de yaptırayım dedim ama zaten ben gidene kadar haftam geçiyordu
prensannesi__58 fdegirmencii sıra yok ıste oralarda küçük bı ılde yaşıyoruz hastane olanağı çok degıl 3 tane hastane var bırı özel ıkısı devlet
prensannesi__58 beyzzsenturkkk bırde sıra bulmak çok zor Allah herkezın evladını sağlıkla dünyaya getırmeyı nasıp etsın 🤲🏻
beautiful_ prensannesi__58 böbreklerin birinin diğerinden büyük olduğunu demişlerdi ve hiç bir şekilde bebeğimin yüzünü bana göstermediler yani oğlumda beni korkularla baş başa bıraktılar
prensannesi__58 beautiful_ ay çok kötü gerçekten bende vok streslı bı ınsanım bırde çok gördüm çocuğumuz da bı problem var deyıp te sağlıkla doğum yapan ınsanları bırde en ufak bı bulgu da down olabılır dıyorlarmıs
beautiful_ prensannesi__58 evet malesef ki öyle bunda gitmek istemedim ne gelirse gelsin Rabb’imden başım gözüm üstüne
prensannesi__58 beautiful_ gitsende doğru sonuç alamıyorsun kı net olsa hersey dersın mı gıdım ogrenıyım içim rahat etsın ama böyle sağlıklı çocuğa bı hastalık buldukların da ınsanın hamulelıgı de gunlerı de zehır oluyor
beautiful_ prensannesi__58 öyle malesef ki çok şükür suan 25 haftalık olduk sağlık ve sıhhat ile gelsinler inşaAllah 💞
prensannesi__58 beautiful_ insallah canım bende ne grendıgım günden berı tesbıhler cekıyrm dualar edıyrm takdir Allahın sonuçta onsan istemek lazım 🤲🏻 benım ılk oğlum da kalbînde üfürük varmış gozukmedı muayene de ıyı kı de gözükmemıs yoksa kafama takardım kalpte delık olmasına da down dıyorlar ya 🤣
beautiful_ prensannesi__58 Rabb’im sağlık ve sıhhat ile gelmelerini nasip etsin ❤️ Doktorlar insanı çok zan altında bırakıyorlar