tahamommy bsrbrkysr184_ hff tahmin ediyorum 30dan sonra doğurmaya korkuyorum ama tek derdim yalnız kalmasın birbirlerine yoldaş olsunlar 🥲🫶🏻
meleginannesi2 bsrbrkysr184_ annem 1 yıl sonra oldum doğumdan sonra demişti bende o kadar süre bekleyeceğimi sanıyordum olunca çok şaşırmıştım
tahamommy bsrbrkysr184_ 5.5 yıl var arada bi zahmet iste zaten dkkdjf burcum başak ama doğumdan sonra hiç başak gibi değilim bütün kontrolü kaybettim 😂😂
bsrbrkysr184_ tahamommy aa yükselen ne acaba 😅 benim büyük kız başak ama yükselen terazi biraz dengesiz oldu başak iyidir de teraziyle çok değişik 🤣
bsrbrkysr184_ tahamommy 🥲ya ben ilki bayağı problemli oldu doğum ve doğum sonrası onun için çok zor karar verdim
tahamommy bsrbrkysr184_ ahahsh teraziler acayip dengesiz gerçekten 😅 benim yükselenim yay, aslında hiç kararsız bir insan değilim ama sanırım hala lohusayım jdjdjd
tahamommy bsrbrkysr184_ kız zaten doğumdan sonra bana sorsalar tövbe diyodum 😂 şimdi bi ısınma geldi de gidiyo gibide 😂
bsrbrkysr184_ tahamommy ay hiç takılma canım çocuktan sonra insan kararsızlığın kararını yaşıyor 😅 Demi ben terazi kötü oldu başakla diyorum inanmıyorlar 🤣 Yay iyidir ya enerjik hareketli
bsrbrkysr184_ tahamommy ya bence kardeş şart inşallah bir birlerine yoldaş olurlar güzel kardeş olurlar 🥲