user99 1melekannesi3858 aşkım ben 18. Haftadayım halaa ağrım var böyle sanki kramp giriyor gibi batma hissi oluyor bende
1melekannesi3858 burhatun evet iç taraf agriyo idrar tahlil de bakıldı temiz ama agriyo yani benim ilk gebeliktede oluyordu ama kaç haftada vardı hatırlamıyorum
burhatun 1melekannesi3858 benim ilk gebelikte dudakları fln ağrımıştı. Şimdi ikincide kasıklara ağrı giriyor. Endişe edicek bişe yoktur takma kafana canım. Bazen ilişkiden sonra ağrı oluyor bide iç tarafta
1melekannesi3858 burhatun öyle canım işte bende hiç kasık ağrısı bilmem çok şükür hiç öyle bı ağrım olmadı
naranta 1melekannesi3858 uzan bolca benim iki gun surmustu idrar yollari enfeksiyonu mu var diye dusunurken birden gecti uc dort gun surerse saglik ocagiyla bir konus olmadi tahlil yapsinlar, cok gecmis olsun❤️
naranta 1melekannesi3858 bebegim o zaman uzan dinlen biraz evin isini yemegi vs birak gerekirse disaridan soyleyin gecer benimki iki gun yatinca gecmisti mesela:')
1melekannesi3858 naranta kız dinlenme halinde geciyo zaten de ev işi felan derkeb yukarıda da dedim aslında serklajliyim ben yatıyorum zaten sadece dikişler de baskı yapiyo olabilir bana
naranta 1melekannesi3858 ondan da olabilir askim yapacak bisi yok nasil rahat ediyosan sonucta senden ve bebisinden onemli degil hicbiri