Sunshinemay Haftadayız ama kanala inmemiş daha çok yukarıda halbuki çok hareket ediyorum. Normal doğum istiyorum ilk gebeliğim sizin bebekler kaçıncı haftasında kanala girdi? Bunun için özel bir şey yaptınız mı?
Sibelakta Sunshinemay beniö 28 de girdi genetikmi bilmiyorum 3 cocuk bu 3 de erken girdi dinlenmeye calışıyprum 32 olduk cok koşuşturan biride deyilim 26 ds dönüyolar 30 da kanmam oldu az şu am 32 sanırım suyum sızıyor bebek haraketleri iyi randovum var gidicem büyük ihtmal yatış yads iğne veriller 29 da doğum sancım cıktı rahim sakinletirici serumla durdular
erismis Sunshinemay onu hiç bilmiyorum ama beim bebişin kafası 27 haftada yukardaydı. Platese başladım 31.haftada doğum pozisyonuna geçmiş dedi doktor.
seherabdullah Sibelakta çok geçmiş olsun benimde 30 da sancım çıkmıştı durdurdular yine ara ara yalanci sancılar oluyor, 28 hafta itibariyle bebek baş asagi pozisyonda bu normal doğuma bir kolaylık sağlar mı acaba avantajını gördünüz mu
reyhan2929 Benimde henüz kanala girmemiş 38+4 üz 32. Haftada dönmüştü ama hala kanala inmiyor stres oldum artık 🥲
deryaozturkk Kızlar ben doktora gittim benimki hala baş aşağı ama doktor squat yapmamı söyledi egzersiz yapmamı söyledi Ben de 37. haftama gireceğim cumartesi günü pazar günü egzersiz yapmaya başlayacağım internetten yazıp
erismis Keziban ay yok bacım daha çok erken ajdjjdjdjd hatta tekrar dönse daha iyi olcak kafası baskı yapıyor sürekli tuvalet hissi var🤣