1silaskll Sezaryen doğum yapacağım birazdan dualarınıza talibim inşallah sağlıkla gelsin herkesinki 👶🏻💙🙏🏻
daisymom_99 1silaskll sağlıcakla kucağına al yavurunu inşallah ağrısız sızısız iyileşme süreci verisn Rabbim🙏🏻 darısı bana olsun inşallah 😑🙏🏻 kaç haftalıksınız tam
demetaa 1silaskll Hadi Allah yardımcın olsun canımmm, mis gibi geçsin inşallah, sezaryeni doktor mu karar verdi sen mi bir de özel hastane mi😔 devlette sezaryen yapmazlar diye çok korkuyorum bende
Gokturkmom_ 1silaskll Rabbim sağlıklı güzellikle kucağınıza almayı nasip etsin su gibi bir doğum olur inşallah ✨🙏❤️🥹💞
ilkgozagrimhavinim 1silaskll evladını sağlıkla kucağına al arkadaşım. Su gibi aksın operasyonun sıkıntısız geçsin hemencikte iyileş🤲🏻 darısı başımıza.. 7 mayısta bizimde günümüz, buradaki arkadaşlarına dua etmeyide unutma🫂🥹
1silaskll demetaa amin canımmm özelde oluyorum ben planlı benimki devletin ilk tercihi normal oluyor 🙏🏻
1silaskll ilkgozagrimhavinim Allah razı olsun inşallah herkesin iyi geçer sağlıkla gelsinler çok dua ediyorum 🙏🏻💙👶🏻
nur_dum 1silaskll Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağina almayi nasip etsin Rabbim, sıkıntısız bir doğumunuz olur inş.