kimchikimdi Selim_Alparslan Ay yaoacam askim ama bizimkinin ilk dışı ve yarisina kadar çıkmış boğazında kalmaz mı cigneyemez ya
Selim_Alparslan kimchikimdi aşkım rahatlar diş etleri ben dişleri yokken de veriyordum ki 🫠 benn yerim onu ya çok tatlılar değiiiil mi ahh evlat işte🥹🐣
kimchikimdi GirlandBoy_Mom İçimi asiri rahatlattin şuan bebeğim 🥹 Büyük ihtimalle düzensiz olmaya basliyor bakalım alayim yazarım yine zatenn
GirlandBoy_Mom kimchikimdi hayırlısı olsun güzelim inşallah mevsim geçişlerinden de olabiliyor bende geçen ay test yaptım çokda emindim olmadığından sonra direk doktora gittim olabiliyor düzensiz dedi çok normal aslında
kimchikimdi zynpknt Ayyy cicegim çok rahatlattiniz beni ya teşekkür ederim 💖 Çok doğru diyorsun alacak nefesi varsa ben ne yapsam boş 🌸
kimchikimdi saziment Yarın yapacam aşkım, çok stresli geçiyor günlerim yüzüm 2026ya girdigimizden beri gülmedi ah zalım felekk
saziment kimchikimdi bundan sonra her günün güzel geçsin bacım inşallah test yapınca bize de haber ver lütfen 😘😘