kimchikimdi Elisa0110 Yanlış manifest mi yapıyorum anlamiyorum ki 😂 Hep olumlu konuşmaya çalışıyorum ama olmuyoo
asil15 kimchikimdi ben duruyorum askim tam 1 yıl olucak😅sen durmamissin🤣şaka maka da hayırlı bitanem sen biran önce test yapta merakta bırakma bizi
kimchikimdi Selim_Alparslan Ayyy maşAllahh maşAllahh, bende vermeye çalışıyorum ama yok yani yemek istemiyor biberon kolayına geliyor ya ondan bence😂
Selim_Alparslan kimchikimdi Aşkım buda öyle ağzında geveleyip bırakıyor Aşkım bende korkuyorum zaten boğazına kaçacak diye ama eşimde bir sey olmaz ver alışsın diyor 🫠
kimchikimdi Selim_Alparslan Esin çok iyi yapıyor benim eşimde her şeyden korkuyor verme diyor çocuğa gizli gizli veriyorum
Selim_Alparslan kimchikimdi Yok aşkım ya eşim aşırı rahat bizde de tam tersi ben cok evhamliyim geri almaya calisiyorum cocugun elinden 😀 BLW dedikleri şey aslinda bu yiyeceği bebegin kendi eliyle mincirip yemesi aslında sende ver eli alışsın tutmaya falan
kimchikimdi Selim_Alparslan Ay yaoacam askim ama bizimkinin ilk dışı ve yarisina kadar çıkmış boğazında kalmaz mı cigneyemez ya
GirlandBoy_Mom kimchikimdi aşkım çok normal aslında şimdiye kadar düzenli olan ben geçen ay 1 ayda 2 sefer regl oldum 20 gün geçti geçmedi tekrar oldum dönem dönem olabiliyor bence ama bi test alıp teyit et tabiki aklında kalmasın artı desteksiz büyütmek de ayrı zor kızım 27 aylık oğlum 9 aylık gerçekten çok zor ama allah kolaylığını veriyor elbet gönlünce olur inşallah
kimchikimdi GirlandBoy_Mom İçimi asiri rahatlattin şuan bebeğim 🥹 Büyük ihtimalle düzensiz olmaya basliyor bakalım alayim yazarım yine zatenn
zynpknt kimchikimdi benim de doğum sonrası hep düzenliydi geçen ay 13 gün geciktim mevsimden heralde jdjfjf Allah hayırlı zamanda versin 🤲🏼🤲🏼
kimchikimdi zynpknt Ayyy cicegim çok rahatlattiniz beni ya teşekkür ederim 💖 Çok doğru diyorsun alacak nefesi varsa ben ne yapsam boş 🌸
tahamommy nazife81 herkeste farklı oluyor canım ben doğum yaptığımda 10 gün kanama gördüm sonra lekelenme oldu ve 35. günde tekrar kanama gördüm doktor adet dedi, ondan sonrada her ay adet görüyorum, kimisi 1 yıl hiç görmüyor