busrasya2334 vascenceloss 8. Gün kan verdim 207 gibi bir rakamla öğrendim ama tek yumurta ikiziydi ondan fazla çıkmıştı
vascenceloss ghostty ben 7. Günde verdim negatifti doktor 10. Günde ver demişti pozitife dönme ihtimali var mı sizce
ghostty vascenceloss 5. gün bir tık daha erken cıkıyor diye biliyorum ama hiç belli olmuyor. Sırf bu yüzden doktor ne zaman kan ver dıyorsa o gün verin derler hep🙏🏻
kilicoz 5.gün emriosuydu çift tranfer oldum teki tutundu 9.gün 64. 11.gün 263 17.gün 780 şuan 17.haftadayız kızım olucak fetal DNA da yaptırdım şükür sıkıntı yok inş siz de güzel haber alırsınız
vascenceloss kilicoz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben de 7. Günün sabahına verdim çıkmadı acaba çıkar mı birkaç gün sonra 5. Gün embriyosuydu
Sevval_66 Ben de 18 nisanda transfer oldum 28 nisan test tarihim o kadar sabırsızım ki ama yapmıyorum
vascenceloss ghostty inşallah daha yükselme başlamamıştır ya dünden beri çok kötüyüm boşuna erken vermeyin demiyorlarmış
buse76 vascenceloss 5. Gün çift transfer olmuştum 6. Gün teste Silik çıktı 9. Gün 60 la öğrendim bugün 30 haftalık olduk teki tuttu ama
ghostty vascenceloss evet ben de o yüzden 11. güne kadar beklemiştim. Bir gün bile önemli diyorlardı. İnşallah güzel haberler alırsınız🙏🏻
Butterfly21 vascenceloss bu soruyu doktoruma hiç sormadım :) iki embriyo transferi istedim. 7+2 haftamda ikiz gebelikti vascenceloss neden erken test yaptınız ? Evet beklemesi çok zor ama 14.günü bekleyin diyorlar İnşallah pozitif çıkar❤️