coskunova Pazar günü doğumum başlatılcak fitil ilr normal dogumu deneyecegız cok heycanlı streslıyım her detay aklıma gelıyor yapabılcekmıyım açılma olucak mı o acıyı cektıkten sonra bilmiyorum kafamda tonlarca soru var Rabbım hepımızın yardımcısı olsun
kvsronlerr coskunova yapabilecek olan birine meryem ana otunu verin suya koysun inşallah tek nefeste kurtulursunuz
gupse07 coskunova hayirlisiyla saglikla alin kucaginiza benimde pazartesi 10 da sezeryan ile alinacak 🙏
coskunova maco61 sizde sağlıklı alın inşallah cok heycanlı benımde pazar 9 da yatışım yapılacak hakkımızda hayırlısı bakalım
coskunova beriivaan benımde öyle hala daha oyle sadece baskım oluyo arada onun harıcınde normal hersey gelesı yok bebeğimin mecbur müdahale edıcek doktor fitille dogumu baslatıcK
coskunova Ozgenurribo ah ah doğurdum ams cok kotuydu tam açıklıkla sexeryana gırdım normaldr fitil ile başlatılacaktı doğum sabaha karşı suyum geldi kendılınden basladı doğumum 24 saatın sonunda 9 cm açıklıkla sezeryana alındım bebek cok kucuk bı parçadan kopamadı 6 saat boyunca 9 cmde kalınca sezeryans alındım
coskunova gupse07 bız 6 gunluk olduk bıle rabbım yardımcınız olsun sağlıkla alın bebeişinizi kucagınıza