sumunis 6+0 da keseyi gördük bugün doktor normal dedi sanırım bir hafta sonra duyulurmuş randevu verdi 🥹
incivebebeki NovaVina_ 16 mart ama doktorda diyoki ultrasonla âdetin arasında 3 gün var ultrasona göre şuan 5+2. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah miniklerimiziiii 💖🎉
sevglcskn 5+2 de gittim Kese ve yolk kesesini gördük 7+5 te gidecem kontrole inşallah duyarım 4. Gebeliğim… Diğerleri kürtajla sonlandı şuan kan sulandırıcı kullanıyorum
iremm00 nisaar var 10. Haftadan soba bir anda başlıyor sorna geri gidiyor 25. Haftada tekrar gelmişti bana
svdbstn fatimasaliha ilk 6+2 duydum ama çok minik dedi az geldi daha doğrusu doktorum ufak diye çok dinletmedi 7+6 da daha net dinledik
ikizlerkadini damla_kocak 2 gun önce hafif bi akıntım oldu kontrol amaçlı izlediler duydum o gun asıl randevum pazartesi
loyabloomm İlk oğlumda 7. Haftada duymuştuk heyecandan her hafta gidiyordum. Şimdi tekrar hamileyim tecrübeli olduğum için kese bebek kalp atışı hepsini aynı anda görmek istedim 7. Haftada gittim öyle gördüm duydum♥️ çok şükür 🙏🏻🌸