guzelanne2 birumut_ ya ben şu an 5+5 sata göre ama yumurtlamam geç oldu 19. Gün 3 mm çık küçük falan dedi doktor moralimi bozdu sanki sağlıksız gibi
birumut_ guzelanne2 geç yumurtlamada bence normal moralini bozma lütfen mesela arkadaşımın da 5+4 de kesesi 10 mm ve yolc sac vardı
guzelanne2 birumut_ sizin yumurtlamanız kaçıncı gün oldu acaba. Keşke elimde olsa ya sanki büyümeyecekmiş boş gebelik sağlıksız gebelik diyormuş gibi izlenim aldım
kayamoomss fatimasaliha alttan bakıldımı bu haftalarda duyulmayabiliyormuş karından özellikle kilolu gebelerde dedi doktorum
birumut_ guzelanne2 ben de ay önce kimyasal geçirdim ondan önce hep 13. Gündü kimyasal ve kimyasaldan sonra ki ay 16. Gün oldu işte tahminen hamile kaldığım ay tam 14. Gün yumurtlama oldu
cemalinanesi fatimasaliha 6 hafta olduk.bugun dün gitik özel hastanede muayene oluyorum duymadım henüz on gün sonra gel dedi
NovaVina_ incivebebeki yaa aynı dönemiz desenize 🧿 takip ediyorum sizi. Son adet tarihiniz ne zamandı ? Maşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım.
incivebebeki NovaVina_ 16 mart ama doktorda diyoki ultrasonla âdetin arasında 3 gün var ultrasona göre şuan 5+2. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah miniklerimiziiii 💖🎉
ccakmaks 6+0 duyamadım haftaya gel dedi ben erken öğrendim 3 keredir vajinal ultrason yapılıyor haftaya da öyle bakacağız dedi bunun bir zararı var mı sizce