sarumervee beyzaokanvebebek 29 haftalık oldum 3 haftada bir şuan haftaya randevum var bakalım ne diyecek
tdrmss beyzaokanvebebek 34 hafta olana kadar ayda bir 34 den sonra 2 haftada bir Şuan 36 haftamdamdayim her hafta gidiyorum
Prensesmom_ beyzaokanvebebek gebeliginizin durumuna göre değişiyor 3 üncü gebeliğim 11 haftalık iki haftada bir gidiyorum, perinotooji takibindeyim çünkü
beyzaokanvebebek sarumervee Peki siz de şuan uyurken hareket etmekte zorlanıyor musunuz haftalarımız yakın
sarumervee beyzaokanvebebek aşırı derecede bi taraftan bi tarafa dönmek çok zorlaştı ağrım oluyor hem bacaklarımda hemde pelvik bölgemde
beyzagurbuzz beyzaokanvebebek @sarumervee 37. haftamızdayız. Yaklaşık 1 aydır kendimi kaplumbağa gibi hissediyorum 😂 Yataktan kalkarken ağrı da oluyor özellikle bu zamanlarda ama kalkmak ayrı bir eziyet zaten 😄❤️
foolish ben 23 haftalığım 13. haftaya kadar 2 haftada bir gidiyordum ondan sonra ayda bir olmaya başladı yani doktorum öyle çağırıyor şuan
yagiz_didem beyzaokanvebebek yarın 25. Haftaya giriyorum ayda bır çağırdı bu zamana kadar. Normalde bu hafta gıtcektım doktor ızındeyömiş haftaya gıdıcem kontrol ve şeker yüklemesıne
sara29 beyzaokanvebebek yani o doktora bağlı.. ben haftada iki kere gidiyorum şuan 37+5. O zamanlarda doktor 2 hafta sonra gel 3 hafta sonra gel diyordu kendisi..
beyzagurbuzz sarumervee Sizin biraz erken olmuş evet. Benim 22 25 civarı başladı da son 1 aydır daha zor