Sevimlimom zelih8a8wa evet bende 36+6 gece sabaha kadar kaç kez kalkıyorum bilmiyorum bebek kanal da olduğu için baskı yapıyor
duygugokkaya zelih8a8wa uyuyabilsem de uykum bölünse keske😂 ben de 36+6 oldum. tuvalete zaten surekli kalkiyorum ama mide yanmasindan da uyuyamiyorum cogu zaman
beyzagurbuzz zelih8a8wa Yalnız değilsin üzülme 😄🥲🥲 37 olduk bugün ama yaklaşık 3 haftadır tuvalette yaşıyorum diyebilirim 😂❤️
zelih8a8wa duygugokkaya bende mide yanması icin baharatları kestim acı yemiyorum normal şeyler tüketiyorum bende zor uyuyorum 😅
duygugokkaya zelih8a8wa acı normalde de yemiyorum ama farkli seyler etkiliyor olabilir, yemeği normal saatimden biraz daha erken yemeye calisiyorum, 2-3 saat bile gecmis olsa midem agzima geliyo yoksa yatinca
beyzagurbuzz Elisa0110 son haftalarda hem bebek ağırlaşıyor, aşağı indiğinden de mesaneye baskı yapıyor. Ondan dolayı sık gidiliyor. Doğum sezeryan olacak nasipse ayın 5′inde 🪻
bsrra 37+1 sürekli tuvaletteyim evim gibi oldu artık bebekte aşağı baskı yapıyo sürekli çıkacak gibi o da getiriyo tuvaletimi. 😃😄😄 Mide yanmam çok şükür geçti 3 gündür yanmıyor gece aşırı rahatsız ediyordu günlük hayatımı etkiliyodu.😄