Berivannnn Kızlar acil bir cevap verin ya benim adetime baya gecikti ve kahverengi akintim ve adet sancim var evliyim de sizce bu nedir
Pamukgirl Berivannnn kaç gün gecikti? Akıntının çoğunluğu ne mesela normal adet olur gibi mi geliyor yoksa leke şeklinde mi?
Efuli53 Berivannnn benm dha adet günüme bi hafta varken kahve lekelenmelerim olmuştu bende adetım başlayacak sanıyordum meğer hamıleymişim
Berivannnn Pamukgirl leke seklinde geldi ilk sanciyla birlikte sonra da sancı durdu biraz. Fazla oldu simdi azaldı değişiyor daha bir kaç gün öncesinde de sancim vardı ama adet olmadım simdi leke gibi geliyor bilmiyorum lekemi yoksa adetim mi başlıyor
Gulsah7171 Berivannnn canım ben adet olacak gibi sancı çektim günlerce o yüzden hamile olabileceğim aklıma gelmedi hep adet ağrısı oldugu için ama meğerse bebeğim geliyormuş ☺️☺️🤭
Pamukgirl Berivannnn canım üstüne görüyor olabilirsin 10 gün gecikme normal değil çünkü normalde adetin zamanında oluyorsa bence test al sabah ilk idrarınla yap net sonuç alırsın, burda biraz kafan karışabilir 😊 inşallah hayırlısı neyse o olur canım
Berivannnn Efuli53 ayy ne güzel allah isteyen herkese versin bana da tabiki ben de istiyorum da benim adetime 10 günden fazla gecikti şuan kahverengi bir şeyler geliyor anlamadım
Efuli53 Berivannnn inşallah hamilesindir ama bana biraz adet olcaksn gbi geldi benm öyle olurdu sancm olurdu gorul gorul ederdı karnm lekelenmem olurdu sonra adet olurdum ama tabı hıc gecikmem olmazdı benm. Çok düzenliydi.
Efuli53 Berivannnn e nası dayandın 10gün test yapmadan. Ben adet günümde test yaptım gecıkmesını bekleyemedim😂