kucumen Hamileliklerimde hep göğsüm aşırı büyüyor şuan hem sarkmam çok hemde aşırı büyüdü nerdeyse 105 yada 110 dur 🥺😭 rahat omuz agritmayan bütçeme uygun büyük beden sudyen öneriniz varmı intagramda görüyorum bı kaç ama güvenemiyorum .s
gzmnrhal kucumen ben bundan aldım çok rahat tek sorun üzerindeki yatay cizgiler ince tisortten belli oluyor bazen 110 aldım bende gebelik öncesi 85 bedendim
burhatun kucumen bende de aynı sorun var. İkinciye gebeyim 105 oldular yine. Ben suwen tercih ediyorum. Dokusu daha iyi bide göğüs uçlarım büyük belirginleşiyor olur olmaz yerde suwen biraz kalın ondan daha az belli ediyor
2Princess1Mom kucumen Hem sarkık hem büyük bedenim. 100 beden kullanıyorum. Pentinin Lily sütyeninden çok memnunum. Çok güzel topluyor. İndirime girdikçe stokluyorum. Senelerce giy birşey olmuyor. Çok sütyen denedim aradığımı pentide buldum.
kucumen gzmnrhal bunu bende aldım evet rahatlığına rahat ama dediğin gibi her kıyafette o çizgi belli oluyor oda rahatsız edici .s pentiden almıştım bende oda rahattı ama birdaha alamadım bugün çıkıp bakicam pentiye bulursam yazarım sanada güzel birsey
kucumen burhatun suweni duydum ama internetten almak istemiyorum deneyip almak istiyorum artık cnku çok deneme yaptım öyle alipta ya küçük geldi ya sırtı büyük geldi olduramadim .s bugün bakicam pentiye suwenin magzasi varmı Sakarya’da bilmiyorum görürsem onada bakarim
pengumommy Aynı problem bende var pentiden en son 95f aldım ama yinede tasma ve ağrı yapıyor ne yapacağım bilmiyorum
kucumen 2Princess1Mom bugün gitcem pentiye bakicam denemek istiyorum öyle alma yapicam önceden pentiden almıştım ama çok sene kullandım gerçekten 3 sneesi var rahat artık telleri falan gitti oyuzden gene gidip bakicam lily diye söylesem gösterirler büyük ihtimal degilmi ?
kucumen 2Princess1Mom gidemedim eşim işleri bitmeyimce 🤦🏻♀️ bende çarşı pazar givi bı yerden le jardin diye bı markanon toparlayıcı sudyenini aldım rahatladım biraz aslında güzel topladi omuzumdaki ağrı baya gitti ama yanlarındaki tel rahatsız edito batiyo onun dışında tam oturdu iyi geldi ama en müsait vakitte gitcem bakmaya yaşadığım yerde iç çamaşırcilar pek yok merkezede uzağım .s
2Princess1Mom kucumen Anladım canım bu dediğim model tamamen balensiz. Takip et pentiyi indirimli gününde gidersin. Yakın zamanda indirim oldu bitti. Bütün sutyenler 699tlydi. 3 tane aldım ben 🫣