ysmnvrl mümkün olduğunca yürümeye çalış, doktorum izin veriyorsa her gün duşunu al (sıcak su hem seni rahatlatıyor hem süt daha kolay iniyor) ben yemek yiyememiştim midem almamıştı ama yaz olduğu için hem bol bol yaz meyvesi yemiştim hemde bol bol kuru meyve ve kuruyemiş tükettim hem sana enerji verir hem sütünün kalitesini arttırır hem daha rahat tuvalete çıkarsın, bol sıvı aldım suyumu hep yanımda taşıdım bol bol içtim ilk 1 hafta annem yanımda olduğu için bol bol dinlendim vücudumun kendini toplamasına izin verdim bir de artık rahat hareket edebildiğim andan itibaren kendimi sokağa attım mümkün mertebe sosyalleştim hiç bir şey yapmasak bile eşimle çocuğu bebek arabasına koyar sahilde bir tur atar gelirdik o bile insana o kadar iyi geliyor ki. Bebeğinizi bol bol emzirin, doktorunuza danışarak korse kullanabilirsiniz bir de ben depend ile çok rahat etmiştim kanamam çok yoğundu müthiş rahat bir şeydi. Son olarak da ben doğum sonrası rahat giymek için 2-3 tane pijama aldım hepsini kendi bedenimden 2 beden büyük aldım ki geniş olsun dikişimi falan sıkmasın diye bilerek ucuzlarından aldım yıkadım yıkadım giydim çok rahat ettim sonra kaldırdım zaten büyük geldiler ama muhakkak büyük alın. Sağlıkla miniğinizi kucağınıza alın inşaAllah 🌸🫶🏻