nisass Dişim çok ağrıyor doktora gittim antibiyotik kullandırttı 21 haftalık gebeyim belirttim ona göre yazdı kullanınca üniversite dişçisine yönlendirdi oradaki doktorda röntgensiz işlem yapamıycaklarını demir bi yelekle korunarak çekeceklerini söyledi bnde cesaret edemedim eve geldim iki gün sonra dişim yine zonklamaya başladı altı şiş gibi bu süreçte dişine işlem yapan varmı bebeğe bi şey olur diye korkuyorum
3kedili2bebekli nisass benim dişçim rontgensiz işlem yaptı o taraftaki ağrı yapabilecek dişlerden birinden başladık ilki tuttu hem kanal tedavi hem çekim yaptırdım kadın doğum uzmanının onayıyla röntgene izin vermedi doktorum başka bir disciyle daha görüşün derim
neseald nisass ben de üçüncü trimesterin basında çektirdim kursun yelek mi deniyor onunla cekim icin doktorumdan izin almislardi simdilik bir sorun olmadi kizim iki yaşında zaten o agriyla sabahı zor etmistim disimi cektirmemeyi hic dusunmedim açıkcası diger yontemler boş bana gore çürük varsa
rabiaduru1 Benim annem bana hamileyken dişini çektirmiş. Sorun yaşamamış. Benimde 2 dişimn dolguları düştü. Agrım yok gerçi ama çekiniyorm bende hamileyken yaptrmaya
nisass rabiaduru1 benim annemde üç dişi gitmiş hamilelikte sanırım bu genetik oluyor ablamdada olmuş hamileliğinde bnde bebeğe zararı dokunur diye röntgen falan çekmekten korkuyorm
nisass Arel_ evet ama röntgen çekersen bebeğe zararı olur diye korkuyorum ama dişim önceden dolgulu olduğundan sanırım röntgen istiyo doktor
azelias zaten diş röntgeninin dozu diğer röntgenlere göre çok çok az ve önlükle çekildiğinde daha da güvenli, çene bölgesine veriliyor ışın bebişe de yakın değil ağrınız çoksa röntgen çektirip işlem yaptırabilirsiniz